Haberler

    SPD: Büyük koalisyon 2021'e kadar iktidarda

    ALMANYA'DA Hıristiyan Birlik (CDU/CSU) ile Sosyal Demokrat Parti (SPD) arasındaki büyük koalisyonun dağılacağı tartışmaları gündemden düşmezden, SPD'den bu tartışmalara tepki geldi.

    ALMANYA'DA Hıristiyan Birlik (CDU/CSU) ile Sosyal Demokrat Parti (SPD) arasındaki büyük koalisyonun dağılacağı tartışmaları gündemden düşmezden, SPD'den bu tartışmalara tepki geldi. SPD'nin Federal Meclis Çalışma Grubu Başkanı Carsten Schneider, büyük koalisyonun itibarından çok daha iyi olduğunu söyledi ve "Zaman içinde itibarı gerçekle örtüşecek. Koalisyon 2021 yılına kadar iktidarda" dedi.

    YOLA NASIL DEVAM EDİLECEĞİNİ KONUŞACAKLAR

    Koalisyon ortaklarının grup başkanları da iki gün sürecek toplantı için bir araya geliyor. CDU Grup Başkanı Ralph Brinkhaus, CSU Grup Başkanı Alexander Dobrindt ve SPD geçici Grup Başkanı Rolf Mützenich, iki gün boyunca Avrupa Parlamentosu yenilgisi ile SPD lideri Nahles'in istifasından sonra yola nasıl devam edeceklerini konuşacak.

    GÜNDEMLERİNDE ÜÇ ÖNEMLİ KONU VAR

    Rolf Mützenich, "Biz güven içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha önümüzde çok iş var. En başta da tüm bölgelerde vatandaşlarımızın hızlı bir internet ağına kavuşturulması var" dedi. Grup başkanlarının gündeminde hızlı internet ağının yanı sıra dayanışma vergisinin kaldırılması ve yaşlı bakım sorununa getirilecek çözümler var. Koalisyon sözleşmesinde dayanışma vergisinin yarıya düşürülmesi yer alıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Rolf Mützenich Haberler

    Bakmadan Geçme

    24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title