Haberler

Söz Dizisinin Final Bölümü Yayınlandı: Sözün Bittiği Yer

Güncelleme:

Söz dizisinin soluksuz izlenen final bölümü yayınladı. Star TV'de yayınlanan Söz dizisinin final bölümünde; Terör mensuplarının karargahlarını, mühimmat depolarını ve en önemlisi de liderlerini yok etmeyi kafasına koyan Tim üyeleri sıcak çatışmaya giriyor.

Söz dizisi final bölümü ile ekrana veda etti. Söz Son bölümde, Yavuz ve Tim'i bekleyen 2 zorlu görev peş peşe geliyor. Terör unsurlarının karargahını yok eden ve şanlı Türk bayrağını diken Tim üyeleri Dost'u yok etmeden bu hainliğin bitmeyeceğini biliyor. Bu nedenle de Dost'u ne pahasına olursa olsun yok etmek için harekete geçiyor. Bu sırada Derya ile Yavuz için mutlu son geliyor. Sonunda birbirlerine kavuşuyorlar. Dost'un peşine düşen TİM eski bir tanıdıkla yüzleşiyor. Çolak geliyor ve söz bitiyor.

Söz Dizisinin Final Bölümü Yayınlandı: Sözün Bittiği Yer

SÖZ DİZİSİ SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI?

Yavuz ve Tim'i çok büyük bir görev bekliyor. Terör mensupları ile bir kez daha karşı karşıya geliyorlar.. Tim üyeleri bu zorlu göreve doğru yürürken sevdiklerine veda ediyor. Çünkü gidip de dönmemek var. Terör unsurları da bu sırada sivilleri topluyor. Karşı çıkanları bir bir öldürüyorlar. Yaşlı, genç ayırt etmeden hepsini korkutarak cephaneliğe götürüyorlar. Ancak yaşananları gören bir genç yaşananları kameraya alıp sivilleri kalkan olarak kullanacaklarını bildiriyor. Albay Erdem ile Derya bu istihbaratı alıyor. Hemen bir plan yapıyorlar ve bu durumu karargaha da bildiriyorlar.Cephanenin yeri ve liderlerinin olduğu karargah belirleniyor. Ancak kayıplar verilmesi muhtemel bu çatışmada terör örgütü liderlerinin indirilmesi hedefleniyor Tim'in iki önemli görevinden biri bu. Diğeri ise teröristlerin karargahının ve mühimmat depolarının yok edilmesi. Tim bu görev için ikiye ayrılıyor. Ölmeyi bile göze alan ekip ateş hattının ortasına kendini atıyor. Yavuz ve ekibi hem mühimmat depolarını vurmak hem de terör örgütü liderlerini yok etmek için sıcak temasa başlıyor.

Söz Dizisinin Final Bölümü Yayınlandı: Sözün Bittiği Yer

ÇOLAK DÖNÜYOR

Kahraman askerler bu görevden başarı ile çıkmayı başarıyor. Ancak işleri henüz tam olarak bitmiş değil. Çünkü henüz Dost'u ele geçirmediler. Yavuz'un komutasında Tim şimdi de Dost'u yakalamak için harekete geçiyor. Tim burada büyük bir şok yaşıyor. Çünkü Çolak ile karşılaşıyorlar. Bu hiç beklemedikleri düşman, Tim'den intikam almaya geliyor.

Söz Dizisinin Final Bölümü Yayınlandı: Sözün Bittiği Yer

Kaynak: Haberler.com / Magazin

DOST Partisi Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (25)

MDK:

İyice saçmalamışlardı ve Çolak ne alaka dedim bir an iyi ki de bitmiş saçma dizi ohh bee :))Sırada gelecek sene Savaşçı biter de kurtuluruz böyle saçma sapan dizilerden. . . Biraz da Bir Zamanlar Çukurova''yı izleyin. Buram buram kalite kokan bir dizi. ;)Sen Anlat Karadeniz de Vedat Sayar öldükten sonra iyice reytingi düşmeye başladı ve seneye kesin biter. Diriliş Osman pek tutar mı bilinmez ama Ertuğrul gibi reyting yapamayacağı kesin. Çukur dizisi zaten düpedüz serseri yapımlı saçma dizi. . . !!!

24
13
yanıtYanıtla
Thanos:

Allah aşkına Çukuru dizi mi Mafya nın son noktası bu zaman kadar yapılan Mafyayı serseriliği güzelmiş anlatan ve bunu baya bir kullanan ayrıca çok saçma sahneler imza atan bir yapım yasaklanması gerek

yanıt13
yanıt2
SSSSS:

Şapkacı sen ne diziden nede vatan ve bayrak aşkından ne anlarsın senin ne olduğun belli değil Türklerin gerçek yüzü bu diziler sene diriliş , söz ve savaş çı dizilerini izle anlarsın ne olduğunu

4
30
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

HADİ BE VALLAMI? BİZ VATAN BAYRAK AŞKINI SAÇMA SAPAN DİZİLERDEN ÖĞRENMEDİK EVLAT, SEN İŞİNE BAK.

yanıt16
yanıt4
ŞAPKACI:

U16 YA HİTAP EDEN BASİT VE BASİT OLDUĞU KADAR SAÇMA SAPAN BİR FİLM, ZAMAN KAYBI, ENERJİ İSRAFI VE GÖZ YORULMASI. 7 Sİ SIRAYA DİZİLMİŞ VE SONRA EN AZ 10 KİŞİCE TARANIP KURŞUNA DİZİLİYORLAR VE SONRA KALKIYORLAR NEYMİŞ EFEM; ÇELİK YELEKLİLERMİŞ YAPMA YAV! HİÇ Mİ KAŞINIZA GÖZÜNÜZE BELDEN ALTINIZA GELMEDİ BU KURŞUNLAR VE TARANIRKEN DELİNEN YERLERE BAKILIRSA ÇELİK YELEK BİLE FAYDA ETMEZ GİBİ. BANA BİR ZAMANLARIN STV SİNDEKİ SUNGURLARI AKLIMA GETİRDİ. SAÇMALIKTA YARIŞIRLAR 1 VE 2. SIRALARA. . . .

14
13
yanıtYanıtla
SEN NE ANLARSIN:

BİR KERE ÇELİK YELEKLİ DEĞİLLERDİ TABANCALAR KURU SIKIYMIŞ VE İÇLERİNE PATLAYINCA BOYA VEREN MALZEME YERLEŞTİRİLMİŞ İYİCE İZLEMEDEN YORUM YAPIYORSUN. ÇOLAĞIN YANINDAKİ ADAM TİMİN ADAMIYMIŞ O YARDIM ETMİŞ

yanıt4
yanıt0
Ubeydullah:

Sen Dizi yada Filmleri nerenle izliyorsun Şapkacı kardeş. !?. . . Fragmana bakıptamı yorum yazdın yoksa. !?. . .

yanıt3
yanıt11
SÖZ:

BOŞ YORUM YAPMIŞSIN KARDEŞ

yanıt4
yanıt2
poyraz49:

saçmalama. bunun bir filim olduğunu idrak edemedin mi yok verilen mesajlar mı sana battı

yanıt6
yanıt35
neco:

acaba turkiyede saglam akilli senarist varmi

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title