Haberler

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in omuriliğinden sıvı alınacak

Güncelleme:

Bir hafta içinde iki kere hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, bugün ameliyat olacak. Beyin damarlarında tıkanıklık olduğu için tedavi altına alınan Erbil'in omuriliğinden sıvı alınacak.

Kaçış sendromu nüksettiği için 235 gün yoğun bakımda yatan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz hafta iki kere hastaneye kaldırıldı. Beyin damarları tıkanan Erbil, bugün ameliyat olacak.

OMURİLİĞİNDEN SIVI ALINACAK

Magazinkolik.com'da yer alan habere göre; ünlü şovmen bugün omurilik ameliyatı olacak. Apar topar ameliyat olmasına karar verilen Erbil'in omuriliğinden sıvı alınacak. Mehmet Ali Erbil'e bu zorlu sürecinde abisi Mustafa Erbil ile yakın dostları Tolga Yüce ve Ercan Avşar eşlik ediyor.

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in omuriliğinden sıvı alınacak

BİR HAFTADA İKİ KEZ HASTANELİK OLMUŞTU

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz hafta kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılmış, tedavisi bittikten sonra da taburcu edilmişti. Önceki gün de iki beyin damarından tıkanıklık olduğu öğrenilen Erbil, yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Kaynak: Magazin

Haberler

500

Yorumlar (27)

Memleketim:

Ölüm ignesi vursun doktor. Bosuna masraf.

5
21
yanıtYanıtla
birikedimi7:

ALLAH rahmet etsin, sanat camiasının başı sağolsun

2
16
yanıtYanıtla
MALi YOLCU DiYECEGiNiZ NE VARSA:

BUYRUN YAZIN

3
10
yanıtYanıtla
realist:

bu daha cok surunecek. ibreti alem olacak

yanıt1
yanıt0
CERRAH:

omurilik sıvısı almak ameliyat sayılmaz ki. Hatta operasyon bile değil. Abarttıkça abartın.

8
2
yanıtYanıtla
emre:

eyyyy mali bey gördüğün gibi hayat başlı başına bir imtihandan ibaret. vakti zamanında varlık içerisindeyken çok kudurdun kadınlarla kızlarla. şimdi bak gördüğün gibi paralarda fayda etmiyor. sen en iyisi fazla bekletmede bari bir helvanı yiyelim ağzımız tatlansın.

5
1
yanıtYanıtla
ALİ:

BU DÜNYADA BİR İNSANIN EN BÜYÜK SERVETİ SAĞLIKDIR ALLAH TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN

6
0
yanıtYanıtla
xD:

hak ettiğini çekiyor eninde sonunda geberecek

3
2
yanıtYanıtla
ayıptır:

sen kazık mı çaktın dünyaya. Hak ettiğini sen de bulacaksın XD

yanıt0
yanıt0
yorumdaki terbiyesizlere:

Bazi insanlar niye baskalarinin ölmesini ister sanki sizin kuyunuzu dolduracak.adam olurse kendi kuyusunu doldurucak.sanki siz ölmeyip civi cakicaksiniz.ayip be! Ölum herkese yakin.kimin once gidecegini Allah bilir.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title