Haberler

Tunceli'de EYP infilak etti: 4 ve 8 yaşlarındaki çocuklar öldü

Güncelleme:

Tunceli Ovacık'ta PKK'lı teröristlerce araziye döşendiği düşünülen EYP infilak etti. Patlama sonucu 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeş öldü.

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında terör örgütü mensuplarınca araziye önceden yerleştirildiği değerlendirilen patlayıcıya basan 2 çocuk hayatını kaybetti.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Ovacık ilçesine bağlı Bilgeç köyünün Çakılyayla mezrasında bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye önceden yerleştirildiği değerlendirilen patlayıcıya basan çocuklardan 8 yaşındaki Ayaz Güloğlu'nun olay yerinde vefat ettiği, 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu'nun ise ağır yaralandığı belirtildi.

Patlamanın ardından olay yerine jandarma ekipleri ve askeri helikopter sevk edildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ağır yaralı kız evladımız Nupelda Güloğlu jandarmamıza ait helikopter ile olay yerinden alınarak Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edilmiş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamayarak vefat etmiştir. Ayaz Güloğlu ve Nupelda Güloğlu evlatlarımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve milletimize sabırlar dileriz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

amedli:

kim sebep olmuşsa allah onlara da aynı acıyı yaşatsın inşallah

89
1
yanıtYanıtla
SELAHADDİN İ KÜRDİ VE FATİHİN ÇOCUKLARI:

ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN YİĞİTLERİMİZ BU AMERİKAN UŞAĞI ERMENİ ÇOCUKLARINA ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞATACAK İNŞALLAH. YETERKİ KARDEŞ KARDEŞİN ELİNİ BIRAKMASIN

yanıt50
yanıt0
TÜRK MİLLİYETÇİSİ:

Kimler sebep olmuşlarsa, Allah(c. c) onlara ; aynı acının bin mislini yaşatsın , inşallah

60
0
yanıtYanıtla
Sasonlu72:

pkk kimsenin hakkını savunmuyor , tek yaptığı öldürmek ve yok etmek , ve en çok zararı bız Kürtler görüyoruz. Allah belalarını versin.

54
3
yanıtYanıtla
Antepli:

Allah bunları yapanları kahretsin.

56
0
yanıtYanıtla
Doğubayazıt:

Ah be canlarım Allah sabır versin sevdiklerine.yazık yazık günah kim sebep oluyor sa Allah ona gün yüzü göstermesin inşallah.

47
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

alah ailelerine sabır versin hayatını kaybeden çocuklarımıza rahmet diliyorumbuna sebep olan her kimse inşalah onlarda aynı acıyı yaşasınlar

39
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah belanızı versin.

35
0
yanıtYanıtla
Savaş demir:

Tsk ya ait bir mayın olduğunu ileriki zamanlarda görüceksiniz. Dogru haber verin

0
6
yanıtYanıtla
dede:

hay seni doguranı . . . . olmasa sanki sen taraf değişecen peki gecen gün 2 cobanı katlettiler tsk mı yapti

yanıt9
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title