Haberler

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşandı! İşte ilk açıklama

Güncelleme:

5 sene önce dünya evine giren Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan anlaşmalı olarak boşandı. Adliye çıkışı açıklama yapan Chloe, "Severek ayrıldık" dedi.

Bir süredir haklarında çıkan boşanma iddialarını sık sık yalanlayan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çiftinden kötü haber geldi. Çift, 'Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı' gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Bugün boşanmak üzere Beykoz Adliyesi'ne gelen ikilinin evlilikleri 16 dakika içerisinde bitti.

"SEVEREK BOŞANDIK"

Adliye çıkışı açıklama yapan Serdar Ortaç, "Evliliğimizi yürütemedik" derken, Chloe ise "Severek evlendik severek boşandık." dedi. Ortaç, 'Birbirinizden bir talebiniz oldu mu?' sorusuna "Karşılıklı anlaştık, aramızda anlaştık" cevabını verdi.

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşandı! İşte ilk açıklama

NE OLMUŞTU?

İkili arasındaki sorunlar Chloe Loughnan'ın Miami'de geçirdiği kaza ardından ayyuka çıkmış, ikilinin 5 ay boyunca ayrı kalması ve Serdar Ortaç'ın eşinin yanına gitmemesi boşanma iddialarına neden olmuştu. Dün 2. Sayfa programında yer alan boşanma haberlerinin ardından çiftin, boşanma dilekçesi ortaya çıkmış ancak ikili, iddialara kaçamak cevaplar vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

MERVE:

severek boşandık nedir abi ya mal mal yorumlar yapmayın. Gencim güzelim ve serdar artık bana yetmiyo parayı da buldum diceksin

68
2
yanıtYanıtla
Yalan..:

niye severek ayrıldınız. kadın babasından kalan emekli maaşına mı başvuracak :)

42
0
yanıtYanıtla
isim:

hahaha. valla süper yorum. sesli güldüm.

yanıt10
yanıt1
BOŞANMA SEBEPLERİ KARŞILAŞTIRMALI:

Serdar çocuk istiyordu, Chloe çocuk istemiyordu daha genç olduğu için ve vücudunun bozulmasını istemediği için. Serdar yaşlı, Chloe ise çok genç. Chloe manken ve güzel Avrupalı. Bakış açıları farklı. Birbirleriyle tamamen uyumsuzlar. Boşunmaları isabet olmuş. Chloe Serdar''ın şöhretini kullandı ve işi bitince kenara attı.

12
1
yanıtYanıtla
ferhat:

ha severek ayrıldınız

12
0
yanıtYanıtla
bir dost:

GERÇEKTEN SERDAL ORTAÇ A ÇOK ÜZÜLDÜM. BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVEN BU İKİLİNİN BOŞANMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM. NAZARA GELDİLER. . .

2
6
yanıtYanıtla
X:

ZATEN NE ORAN VARDI NE ORANTI OKIZI SERDAR ZAPTEDEMEZDİ

8
0
yanıtYanıtla
FATİH:

Severek ayrıldık diyosan tamam o zmn. hani bizde sevmiyorlar sandıkdık. baya da tedirgin olduyduk yani.

7
1
yanıtYanıtla
AFFILLI CANIM:

APTAL KARGA GACIR GARIYI

6
2
yanıtYanıtla
kara:

karinin gözünde meymenet yok Serdar yedinmi simdi kara biberi mi patlicanimi afiyet olsun.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title