Haberler

Polisin Tartışma Yaratan Hareketine Bakan Soylu'dan Yorum: Yasadışı Eylem Yaparsanız Gözaltına Alınırsınız

Güncelleme:

Polisin eylemciyi taciz ettiği iddiasına ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yasadışı eylem yapıp direnirseniz, uyarılardan sonra kargatulumba gözaltına alınırsınız." dedi.

Ankara Kızılay'da, Sakarya Caddesi'ne eylem yapan Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Dayanışma Derneği'ne (TAYAD) destek olan üniversite öğrencisi Merve Demirel'in gözaltına alındığı sırada tacize uğradığı iddia edildi. Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yasadışı eylem yapıp direnirseniz, uyarılardan sonra kargatulumba gözaltına alınırsınız." dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Türkiye'nin gündemine oturan olayla ilgili resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"BABASI FETÖ'CÜ, ANNESİ DHKP-C'Lİ"

"Yasadışı eylem yapıp direnirseniz, uyarılardan sonra kargatulumba gözaltına alınırsınız. Eğer taciz varsa üzerine ilk biz gideriz. Hayatı kendi gibi düşünmeyenleri tacizle geçenlerin "Babası FETÖ'den ihraç,kardeşi DHKP-C'li proje kadın" üzerinden polisi ezmesine müsaade etmeyiz."

Son Dakika! Polisin Tartışma Yaratan Hareketine Bakan Soylu'dan Yorum: Yasadışı Eylem Yaparsanız Gözaltına Alınırsınızİçişleri Bakanı Süleyman Soylu

NE OLMUŞTU?

Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) ve Halkın Hukuk Bürosu (HHB) üyesi tutuklu avukatlara özgürlük istemek için Ankara Kızılay'da, Sakarya Caddesi'ne eylem yapan TAYAD'lı ailelere destek olan üniversite öğrencisi Merve Demirel'in polisin cinsel saldırısına uğradığı iddia edilmişti. Eylemde, Merve Demirel dışında Sinan Yanbal ve Ahmet Çakır da gözaltına alınmıştı.

Son Dakika! Polisin Tartışma Yaratan Hareketine Bakan Soylu'dan Yorum: Yasadışı Eylem Yaparsanız Gözaltına AlınırsınızMerve Demirel

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (199)

Sade:

Bu çok büyük bir ayıp ve utanç

236
144
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Soylu adam gibi adamdır algının sitesi hadi oradan.

45
106
yanıtYanıtla
Yorum man:

Yahu taciz dediğiniz nedir sizin. Adamın hiç işi yok. Gözaltına alırken o cengamede ya şurasıni burasıni mi elleyim demiştir. Geçin bu ayaklarj ya. Kim kimlerle beraber herkes biliyor

47
62
yanıtYanıtla
Corumlu:

Kanunlar bu lafini unutmayacaktir emin ol bakancik karini kizinida insallah karga tulumba ayni sekilde almazlar insallah

80
18
yanıtYanıtla
Leblebi kafali:

Yasadisi izinsiz eylem yapan anan olsa o da goz altina alinir, ama meraklanma yasa disi eylemleri kimler yapar herkes bilir

yanıt12
yanıt31
By blr:

Tüm fetocülere idammmmm

yanıt9
yanıt4
Haha:

Leblebi kafalı haaaahaaaa

yanıt4
yanıt17
.Adınızı yazın:

Yazıklar olsun bu yoruma olumlu puan verenlere bu Hükümet başa geldiğinden beri uğraştınız eski günlere dönmek için mi bu çabanız getirin 31 mart seçimlerinde bu üç partiyi de belediye başkanlığına görün onların neler yapacaklarını . Yok bu cahil kafanız anlamaz ben söyleyim başaramadıkları darbeyi bu sefer tekrar yapacaklar . peki nasılmı? İzleyin görün belediyeonların konturolünde olacak artık gerisini olunca görürsünüz ?

yanıt9
yanıt47
Adınızı yazın:

Bakıyorum darbe lafını duyunca ağzınızın suyu aktı yorumuma olumsuz vermişsiniz . Darbe seviciler getirin darbeyide olanları görün. Dediğim gibi kız bu oyunda bir maşa türbanı adalet edip oy toplamak amaçları

yanıt5
yanıt1
BU ÜLKE ;:

Süleyman SOYLU''yu unutmayacak , unutturmayacak. . TÜRKİYE , TÜRKİYE OLALI , böyle ASİL, ve ADİL, ve AZİMLİ, ve KARALI bir bakan görmedi. . unutmayacağız unutturmayacağız. . O, KADDAR !

yanıt7
yanıt21
Tüm 199 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title