Haberler

Kayseri Havalimanında Silah Sesleri! Yaralı Polisler Var

Güncelleme:

Kayseri Havalimanında silah sesleri duyuldu. İki polis, tartışma sonucu silahla birbirlerini vurarak yaraladı.

Kayseri Havaalanında silah sesleri duyuldu. Tartışma sonrası birbirini yaralayan iki polis ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İKİ POLİS ARASINDAKİ TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Kayseri Havalimanında iç hatlar terminali yolcu girişi kontrol noktasında görevli polisler Eyüp B. ile Ali A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Eyüp B, tabancayla meslektaşına ateş ettikten sonra, kendini vurdu.

Ağır yaralanan iki polis memuru, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, havaalanında geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, iç hatlar terminalinde geniş güvenlik önlemleri alırken yaralı polisler de ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden ilk görüntüler:

Son Dakika! Kayseri Havalimanında Silah Sesleri! Yaralı Polisler Var

Son Dakika! Kayseri Havalimanında Silah Sesleri! Yaralı Polisler Var

Son Dakika! Kayseri Havalimanında Silah Sesleri! Yaralı Polisler Var

Son Dakika! Kayseri Havalimanında Silah Sesleri! Yaralı Polisler Var

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (61)

TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

Her şey kokuştu. 6 yaşında okula başlayan ardından liseyi bitirene kadar çocuk 18 yaşına gelene kadar okullarımız da bir yabancı dil öğretemiyoruz. Çocuk okullarımızda KUR AN öğrenemiyor. GUSÜL ABDESTİ almasını öğretemiyoruz. Ahlaklı, edepli vatanını milletini seven nesiller yetiştiremiyoruz. Kız, oğlan Lisede tenefüste sınıfta bir birine yapışmış sevişiyor. Böyle AHLAKSIZ EDEPSİZ nesiller yetiştirdik. ''İnsanım diyen olmak gerektir imanlı, edepli, sonra liyakatli, sonra vicdanlı'' İşte böyle nesil lazım.

26
7
yanıtYanıtla
erdem:

tolga paşa balık baştan kokar

yanıt5
yanıt0
UFUK:

Polis çok çalışıyor gece çalışıyor bayram çalışıyor izinli gününde ek göreve çağrılıyor cinnet halinde

18
10
yanıtYanıtla
Damına konayım:

Lan iyiki bi silahınız var. Ben de o silahlardan bir sürü var ama poligondan başka bir yerde sıkmıyorum. Eve hırsız girecek te hırsıza sıkacağım! Ölme eşeğim ölme! Siz de gidin poligona, sıkın! Stress atın! Eşek herifler!

8
16
yanıtYanıtla
hc:

onune gelenı polıs yaparsanız olacagı buydu Allah muhafaza

12
9
yanıtYanıtla
tövbebismillah:

Bizim güvenliğimizi sağlamak için çalışan adamlar birbirine sıkıyorlar. Memlekete bak!

19
2
yanıtYanıtla
Önüne gelen:

Önüne geleni polis yaparlarsa normal böyle olaylar görmek.Eskiden daha iyi eğitim aldırılıp daha iyi elemelerden geçip alınıyordu. Şimdi ise millet işsiz kaldım bari polis olayım deyip 6 aylık eğitimle polis, subay oluyor yazık gerçekten yazık

13
7
yanıtYanıtla
Çok tepkili:

hiç iyiye gitmiyoruz hiççç

16
4
yanıtYanıtla
Uzman:

İyiye gitmeyen senin beynin iyice kuçulup foksiyonlarını kaybetmeden bi baktır

yanıt0
yanıt2
serter:

ülkenin çivisi çıkmış !

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title