Haberler

Son dakika: İran'da koronavirüs sebebiyle ölü sayısı 26'ya yükseldi

Güncelleme:

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve şu ana kadar 2 bin 800'ün üzerinde ölüme sebep olan koronavirüs komşumuz İran'da can almaya devam ediyor. İran'da koronavirüs salgını sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 26'ya yükselirken, virüs taşıdığı tespit edilen kişi sayısı 245 olarak açıklandı.

EN FAZLA CAN KAYBININ YAŞANDIĞI GÜN

Çin'den tüm dünyaya yayılan virüs komşumuz İran'da ilk olarak 19 Şubat'ta görüldü. Ölümcül virüs 9 gün içerisinde İran'da 26 can kaybına sebep olurken, bu ölümlerin 7'si bugün yaşandı. Bu rakam İran'da virüsün yayıldığı günden itibaren bir günde yaşanan en yüksek can kaybı oldu.

ÖLÜMCÜL VİRÜS 4 KOMŞUMUZA SIÇRADI

Türkiye'nin sınır komşularından İran, Irak ve Yunanistan'ın ardından Gürcistan'da da ilk koronavirüs vakası tespit edildi. Gürcistan İşgal Edilmiş Bölgelerden Mülteciler, Çalışma, Sağlık ve Sosyal İşler Bakanı Ekaterine Tikaradze, ülkesinde ilk koronavirüs (Kovid-19) vakasının dün tespit edildiğini bildirdi.

NE OLMUŞTU?

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün dünya geneline hızla yayılmıştı. Koronavirüs Çin'den sonra Avrupa dahil bir çok ülkede görüldü. Bulaştığı kişi sayısı 82 bini geçti, 2 bin 803 kişi ise yaşamını yitirdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (12)

ORKUN:

denizliye iranlı doldurdular bakalım bize de bulaşmasa bari.

10
6
yanıtYanıtla
Trabzonlu:

Denizlideki İranlılar 3-5-7 yıldır ülkelerinden kaçmak zorunda kalan ve 3. ülkeye gitmek için bekleyen şartlı mültecilerdir. Bilmiyorsan araştır zira cahillik başa beladır.

yanıt3
yanıt2
Kanmayın:

Abartıyorlar, korkutuyorlar. İlaç satıp para kazanacaklar.

11
4
yanıtYanıtla
belki,:

ahahahaha :D gel coronavirüs bitsin bu hasrett

3
4
yanıtYanıtla
aaa:

neden çin ve iran acaba yoksa amerganın oyunumu

1
5
yanıtYanıtla
RÜYA:

YAŞASIN KORONA ZALİMLERİ HELAK ET RABBİM HAK ETTİĞİMİZDEN FAZLASINI ALDIK DÜNYADAN ŞİMDİ ÖDEME ZAMANI

2
4
yanıtYanıtla
xXx:

NE İÇTİN SEN ayılmamışsın halen

yanıt1
yanıt0
Cehalet:

Sana da geliyor bu virüs bakalım hangi zalimler ölecek. Unutma liste yap ölenlerin cenaze namazını kıldırmayalım. Zalimler ya hani senin kafana göre. .

yanıt0
yanıt0
İstihbrat.:

bakın amerika çine taktı virüs saldı irana taktı virüs saldı yakında bizede gelir merak etmeyin türkiyeye de gelecek israil yok olmak zorunda yoksa islam aleminin hali duman

1
1
yanıtYanıtla
ORKUN MALI:

Orkun denen mal , Denizlide sığınmacı iranlılar var , yanı irandan kaçanlar zaten adamlar burda irana gitmemişler

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title