Haberler

8 katlı binanın çatısından yere çakılan Ukraynalı kadının düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de 8 katlı bir binanın çatı katından düşen Ukrayna uyruklu 43 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Olaydan sonra gözaltına alınan iki kişi serbest bırakıldı. Genç kadının düşüş anı ise apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Fulya Mahallesi, Aşçılar Sokak 33 numaralı binada geçtiğimiz pazar akşamı saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 8 katlı binanın çatı katından bir kadının düştüğünü gören vatandaşlar durumu polis haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri 43 yaşındaki Ukrayna uyruklu Larysa Kuzkyk'a ilk müdahaleyi yaparak ambulansla İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kuzkyk hayatını kaybetti.

İKİ KİŞİ SERBEST KALDI

Olaydan sonra evde bulunan iki kişi gözaltına alındı. İfadelerinin ardından savcılığa sevk edilen iki kişi serbest bırakıldı.

KAĞIT TOPLAYICISININ PANİK ANI DA KAMERADA

Genç kadının düşüş anı ise güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülere göre sokakta kağıt toplayan bir kişi yürüdüğü sırada Ukrayna uyruklu Larysa Kuzkyk, aşağı düşüyor. Saniyeyle genç kadının üzerine düşmesinden kurtulan kağıt toplayıcısının o anki yaşadığı panik ise kamera tarafından kaydedildi.

"HERHANGİ BİR ZARARI YOKTU"

Apartman görevlisi Nihat Özdemir, "Saat 8 gibi çöp dökmek için dışarı çıktım. Silah patladı sandım. O sırada kağıt toplayan bir kişi kaçıyordu. Bende korktum. Silah sesi diye. Sonra bir komşumuz koşunca ben de olay yerine gittim. 5-6 aydır burada oturuyor. Alkol alıyordu sürekli. Toplam en fazla 5-6 kez görmüşümdür. Alkol alıp bağırıyor diye bir kez şikayetçi olundu. Ev sahibi uyarınca da herhangi bir zararı yoktu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ukrayna Şişli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (8)

VATANDAŞ:

Mutlaka cinayettir. İyice araştırıp soruşturulmalı. Mutala Türk erkek sevgilisi yapmıştır.

13
2
yanıtYanıtla
Kız baya güzel:

Türk kızları ıyy kezban tipler kendilerine bakmazlar birde ruslara çamur atarlar dır dır kafa yerler başka bir şey bilmezler

3
5
yanıtYanıtla
KIZ ÖLMÜŞ:

KIZ ÖLMÜŞ HALA GÜZEL DEYİP TÜRK KADINLARINA ÇAMUR ATIYORSUN

yanıt2
yanıt0
VATANDAŞ:

ŞAKA GİBİ CİNAYET İŞLEYEN ADAMLAR ANINDA SERBEST BIRAKILIYORLAR İNANILMAZ . . .

6
2
yanıtYanıtla
serhat gül:

kadın çok güzelmiş be. . . . . gerçekten üzüldüm. . . bu ukraynalılar ve ruslar neden bu kadar güzel oluyorlar. . . . . . bizim kezbanlarda biz güzeliz diye geçinirler. . . . .

3
5
yanıtYanıtla
mehmet:

rus ve ukraynalı hatunlardan vicadnalı ve merhametli olanı bulursanız çok iyi anne olur rus ayısı erkeklerin kaba davranışı ve şiddti nedeniyle türk erkelerine bayılıyıorlar ama menfaatçi olanalrına dikkat dediğim gibi insnai özellikleri gelişmiş olanı bulursanız tam evlenmelik çrikin türk kızların ömür tüketen tripleriyle uğraşmazsınız

1
0
yanıtYanıtla
EBRU:

SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR

0
0
yanıtYanıtla
CAHİLSEVER:

Bir kadın olarak bu yorumu yapmaya utanmadın mı? Yolunda olmayan testiler bile kırılıyor bu ülkede. Yaşam tarzından ötürü kimse kimseyi öldüremez.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title