Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 21-22 terörist öldürüldü çünkü 'Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak' dedik

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe 3 harekatında 3 askerimizin şehit olduğunu vurgulayarak, "21-22 tane teröristi içeride ve dışarıda öldürdük. Çünkü 'Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak' dedik" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Tonya ilçesindeki Foleya Mountain Resort Otel Açılışı'na katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan, "Malum 3 tane şehidimiz var, yaralılarımız var. 21-22 tane de teröristi içeride ve dışarıda onları da öldürdük. Çünkü 'şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak' dedik" şeklinde konuştu.

ERDOĞAN: ALLAH ŞEHİTLERİMİZİ PEYGAMBERİMİZE KOMŞU EYLESİN

Katıldığı açılış töreninde konuşmasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe 3 harekatında şehit olan 3 askeri hatırlatarak, "Malum 3 tane şehidimiz var, yaralılarımız var. 21-22 tane de teröristi içeride ve dışarıda onları da öldürdük. Çünkü 'şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak' dedik. Allah razı olsun Süleyman kardeşimiz de bu işi yakın takipte tutuyor.Savunma Bakanımız aynı şekilde bütün güvenlik güçlerimiz hepsi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Allah şehitlerimize rahmet, peygamberimize komşu eylesin inşallah" dedi.

3 ASKERİMİZ ŞEHİT, 7 ASKERİMİZ YARALI

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-3 Harekatı'nda bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada 3 askerimiz şehit oldu, 7 askerimiz yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde çıkan çatışmada 3 askerimizin şehit olduğu, 7 askerimizin yaralandığı bildirildi.

Yaralı askerlerin hastaneye sevk edildiği belirtilen açıklamada, bölgedeki operasyonların sürdüğü kaydedildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ: TERÖRİSTLER BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Pençe 3 operasyonunda şehit olan askerlerimizin kanı yerde kalmayacak, teröristler bunun bedelini ağır bir şekilde ödeyecek" dedi.

Son Dakika! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Şehit olan askerlerimizin kanı yerde kalmayacak

ÇAVUŞOĞLU: İNLERİNİ BAŞLARINA YIKACAĞIZ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başsağlığı dilerken, "Irak'ın kuzeyinde Pençe-3 harekatı sırasında şehit düşen kahramanlarımıza Rabb'imden rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Milletçe başımız sağolsun. Hain teröristlere bu dağları dar edeceğiz, inlerini başlarına yıkacağız" şeklinde konuştu.

Son Dakika! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Şehit olan askerlerimizin kanı yerde kalmayacak

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Irak Haberler

Bakmadan Geçme

title