Haberler

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib'de 5'i asker, 3'ü sivil 8 şehit verdik

Güncelleme:

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hain saldırısı sonucunda şehit sayısının 8'e yükseldiğini açıkladı. Erdoğan, şehit olanların 5'inin asker, 3'ünün sivil olduğunu belirtti.

Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 8. Toplantısı ardından Erdoğan ve Zelenskiy açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Suriye'nin İdlib kentinde Suriye ordusunun saldırısı sonrası şehit sayısının 8'e yükseldiğini açıkladı.

"BEDELLERİNİ ÖDETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Erdoğan rejimin saldırılarıyla ilgili, "Bir taraftan da mülteciler ülkemize geliyor. Artık bunları kabullenmekte zorlanıyoruz. Ve bunları kendi yerlerinde Suriye'de nasıl islan ederiz çalışmasını yapıyoruz. Suriye içine 30-40 km uzaklığında bir briket ev yapıyoruz. Ve yerleştireceğiz. Rejim güçlerinin saldırısında ise 8 kişi şehit oldu. Bedellerini ise ödetmeye devam edeceğiz." dedi.

SALDIRILARA KARŞILIK VERİLDİ

İdlib'de Esed rejimine bağlı unsurlar ile Türk Silahlı Kuvvetleri arasındaki çatışmada 5 asker ve 1 sivil personelimiz şehit düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MSB olayın ardından yaptıkları açıklamalarda hain saldırıya karşılık verildiğini duyururken şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri belli olmaya başladı.

5 ŞEHİDİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hain saldırısı sonucunda şehit düşen beş asker ve bir sivil personelden beşinin kimliği belli oldu. 5 kahramanımızın isimleri şöyle: Uzman Çavuş Onur Şükrü Özler, Uzman Çavuş Uğur Kurt, Uzman Çavuş Serkan Deprem, Uzman Çavuş Halil Demir, Uzman Onbaşı Gökhan Orhan.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib'de 5'i asker 3'ü sivil 8 şehit verdik

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suriye İdlib Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
title