Haberler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, siyanür intiharlarını araştırmak için komisyon kurdu

Güncelleme:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, son günlerde gündeme gelen siyanür intiharlarıyla ilgili bir komisyon kurulduğunu açıkladı. Araştırmanın sonuçlarının kamuoyuyla detaylı bir rapor halinde paylaşılacağı ifade edildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı peş peşe meydana gelen siyanürlü intihar vakalarına ilişkin olarak bir açıklama yaparak, söz konusu olayları ve etkilerini araştırmak üzere bir araştırma komisyonu kurulduğunu duyurdu. Araştırmanın sonuçlarının kamuoyuyla detaylı bir rapor halinde paylaşılacağı ifade edildi.

BAKANLIK DÜĞMEYE BASTI

Bakanlık'tan yapılan açıklamada son günlerde gündemi meşgul eden siyanürlü intiharlarla ilgili bir komisyon kurulduğu vurgulandı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak birkaç haftadır gündemde yer alan intihar vakaları karşısında derin üzüntü duymaktayız. Ayrıca bu vakaların kamuoyuyla paylaşım biçimleri, durumu daha hassas bir noktaya çekmektedir."

KOMİSYON KURULDU

"Söz konusu olayları ve etkilerini araştırmak üzere Bakanlığımız tarafından bir araştırma komisyonu kuruldu.

Araştırmanın sonuçlarını kamuoyuyla detaylı bir rapor hâlinde paylaşacağız.

Yaşanan bu üzücü olaylara ilişkin görüntüler mağdur aileleri olduğu kadar toplumu da defaatle yaralamaktadır. Bu nedenle vakalara ait görüntülerin paylaşılmaması konusunda tüm vatandaşlarımızdan duyarlılık beklemekteyiz.

Derin üzüntü duyduğumuz bu süreçte basın mensuplarımızın da kullanılan dil, video ve fotoğraflarla ilgili üst düzeyde hassasiyet göstereceklerine inanıyoruz."

NE OLMUŞTU?

İstanbul Fatih'te 4 kardeş, kapıya "İçeride siyanür var" yazılı bir not bırakarak intihar etmişti. Türkiye gündemini bir hayli meşgul eden bu olaydan birkaç gün sonra benzer bir vaka daha meydana gelmişti. Antalya Konyaaltı'nda 2'si çocuk 4 kişilik bir aile, benzer yollarla canlarına kıymıştı. Son olarak ise bugün İstanbul Bakırköy'de 1'i çocuk 3 kişinin cesedi bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

musa:

komisyona gerek yok milletin cebi boş

57
1
yanıtYanıtla
Vatandaş.:

siyanür deki kdv ve ödev yi artırın fakirler alamasın!

51
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

GÜZEL YORUM

yanıt4
yanıt1
Murat:

Sen koy zammı vergiyi geçir bak işine boşver.

46
2
yanıtYanıtla
DÜŞÜN:

ACABA ZAM VERGİ Mİ SEBEBİ YOKSA DAHA ÇOK KAZANMAK İÇİN UMARSIZCA BORÇLANMAK MI?

yanıt0
yanıt6
Düşünceli:

arastırmaya gerek yok aynaya baksınlar yeterli

36
3
yanıtYanıtla
ŞAŞIRTICI:

zahmet etmişsiniz ne gerek vardı siz keyfinizi süremeye devam etseydiniz

37
1
yanıtYanıtla
Perisan:

Ziyanure zam yaparak olayı kapatırlar ise hiç sacmam :)

26
0
yanıtYanıtla
xyz:

alişan hanımına 1 geceliğine 70. 000 tlye kral dairesi kapatıyor millet açından ölüyo adaletin bu mu dünya

24
1
yanıtYanıtla
acayip:

zenginlerin dünyası

yanıt0
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title