Haberler

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan trafik kazası geçirdi

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli'den Ankara'ya gelirken Sivrihisar'da trafik kazası geçirdi. Kazada hafif yaralanan ve hastaneye götürülen Özkan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde trafik kazası geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Özkan'ın da bulunduğu M.Ç. idaresindeki 06 BJZ 228 plakalı otomobil, Sivrihisar-Ankara kara yolunun 13. kilometresinde Babadat Mahallesi yakınında aynı yöne giden M.A'nın kullandığı 01 D 0318 kamyona çarptı.

Olayın ardından bölgeye jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kazada hafif yaralanan ve Ankara'daki bir hastaneye götürülen Özkan ile şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kamyon sürücüsü M.A. ise kazayı yara almadan atlattı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan trafik kazası geçirdi

CAHİT ÖZKAN KİMDİR?

Denizli / Çivril - 1976, Süleyman, Neriman.

Avukat; Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Londra'da Hukuk İngilizcesi üzerine öğrenim gördü. Kocaeli Üniversitesinde Özel Hukuk alanında, İstanbul Bilgi Üniversitesinde İnsan Hakları alanında yüksek lisans yaptı. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde Yargılama Usulü konulu yüksek lisans tezi hazırladı.

Üniversite yıllarında International Law Student Association ve İstanbul Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Yeşilay Zeytinburnu Şube Başkan Yardımcılığı, Uluslararası Hukukçular Birliği Genel Sekreter Yardımcılığı, Anayasa Hukukçuları Derneği Genel Sekreterliği, Uluslararası Hukuk Merkezi, Hukukun Üstünlüğü Platformu ve Hukukçular Derneği Başkanlıkları olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda görev yaptı. Uluslararası Anayasa, Uluslararası Tahkim ve Türkiye'de ve Dünyada Ceza Reformları Kongreleri, Yargı Reformu Sempozyumu gibi projeler başta olmak üzere pek çok ulusal ve uluslararası organizasyonda görev aldı. Kamu ve özel hukuk alanında makaleleri yayımlandı. Polis Akademisinde öğretim görevlisi olarak İnsan Hakları Hukuku dersleri verdi. İdeal Hukuk dergisini yayımladı ve internet sitesini kurdu. Hukuk Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği ve Editörlüğünü yaptı. Uluslararası Anayasa Kongresi Tebliğler, Anayasa Teorisi, Uluslararası Hak İhlalleri isimli kitaplar ve Anayasa Hukuku Mevzuatı gibi yayınların çıkmasına katkı sundu.

26. Dönemde Denizli Milletvekili seçildi ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği yaptı. AK PARTİ Grup Başkanvekilidir.

İngilizce bilen Özkan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

İNSAN OLUN:

Bu haberi alkışlayanlar sevinenler gidin aynaya bakın rezil kepazeler.

37
18
yanıtYanıtla
bjk:

allahtan gelen hersey güzeldir rezil kepaze diyen arkadaş

yanıt3
yanıt1
ŞAPKACI:

İLK YORUM SENDEN, HANİ KİM ALKIŞLAMIŞ? KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLMUŞSUN. DEMEKKİ KARŞI CENAHTAN BİRİ YAŞASA SENİN AĞZIN KULAKLARINA GELECEK. KENDİNİ ANLATMIŞSIN. . . . . ÖTESİ LAFI GÜZAFTAN ÖTE GİTMEZ.

yanıt2
yanıt2
KİMSİN.:

Allahın bir bildiği var belliki senin aklın yetmez onun güç ve kudretine. Kahhar isminin anlamını öğren.

yanıt1
yanıt2
Baklan isine:

Haram zadeler kimsenin insanligini sorgulayamassin zavalli

yanıt0
yanıt2
ŞAPKACI:

SALAK SENİN GİBİ SENİ SOYANA ALKIŞ TUTANLARDIR BU BİR, İKİNCİSİ ŞU AN 36 ALKIŞ TUTAN 16 BEĞENMEYEN VAR DEMEKKİ SENİN GİBİ SALAKLARIN BENİM GİBİ UYANIKLARA ORANI SALAKLAR LEHİNE 50 YÜZDE 50 DEN FAZLA. SANA GEYDİRDİM BİR LENGERİ FÖTR, ŞİMDİ HACETİNİ EN AZ 15 GÜN BULANIK YAPARSIN.

yanıt2
yanıt0
Ali:

Hastalığa,kazaya,ölüme sevinilmez. İnsanın düşmanı dahi olsa.Milleti ne kadar kin,nefret ve düşmanlığa itmişler. Milleti böyle düşman edenler kahrolsun inşaallah.

12
0
yanıtYanıtla
FATİH:

kazaya alkış tutan öküzler var yazık.

5
3
yanıtYanıtla
Misafir:

Birşey olmaz bunlara sevmedikleri almanyanın alman marka arabaları var altlarında topunun

6
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Bizene banane bundan kimene defolsun gitsin Bizene

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title