Haberler

Afrin'de Patlama! 3 ÖSO Mensubu Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı'yla kontrol altına aldığı Suriye'nin Afrin bölgesinden 4 gün içinde 2. kez bombalı saldırı haberi geldi.

Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Afrin'de, bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensubu hayatını kaybetti.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ PATLADI: 3 ÖLÜ

Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı'yla kontrol altına aldığı Suriye'nin Afrin bölgesinden 4 gün içinde 2. kez bombalı saldırı haberi geldi. Saldırı, sabah saatlerinde Yeni Afrin Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Özgür Suriye Ordusu gruplarından Ahhah El-Şarkiye'nin karargah olarak kullandığı binanın önünde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Bomba yüklü aracın infilak etmesinin ardından bölgede bulunan 3 ÖSO mensubu hayatını kaybederken, çevredeki bazı kişiler ise yaralandı. Saldırı sonrası bölgede güvenlik önlemi alınırken, yaralılar ise tedavi için hastanelere kaldırıldı.

Son Dakika! Afrin'de Patlama! Ölü ve Yaralılar Var

AFRİN'DE 20 OCAK'TA DA BOMBA YÜKLÜ MİDİBÜS PATLAMIŞTI

Afrin'de, 20 Ocak günü de bir midibüse konulan bombanın patlaması sonucu 4 kişi ölmüş, bölgedeki ikinci bir bomba yüklü araç ise güvenlik güçlerince kontrollü şekilde imha edilmişti.

MÜNBİÇ, HASEKE VE LAZKİYE'DE DE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Suriye'de ise 16 Ocak tarihinden itibaren Menbiç, Haseke ve son olarak dün Lazkiye kentinde bomba yüklü araçlarla saldırılar düzenlenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Afrin 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

ANTİTERÖR:

İSRAİL AMERİKAN VE HEVAL ORTAKLIĞIDIR!!!

12
3
yanıtYanıtla
Biri:

Bıze ne?

5
7
yanıtYanıtla
tokatlı:

burda yorum yazan mallar var bıze ne dıyen bunların belliki dunyadan haberı yok

3
5
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

MOSSAD ve CIA, Türkiye''ye ve Trump''a karşı güçlerini birleştirdi. Bir taraftan çekilmeyi önlemeye, bir taraftan da Türkiye''nin kazanımlarını sonlandırmaya çalışıyorlar. Hayırlısı Allah''tan.

3
2
yanıtYanıtla
mert:

Akşamları kurlar vadisi ve söz izleyip motorunu soğutanlar burada.

4
1
yanıtYanıtla
Hans:

Bunlar OSO deyil suriye terör örgutu bu yorumu yayınlayın ama

2
2
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Bunlaru gördügün yerde indireceksin

0
3
yanıtYanıtla
kelebek etkisi:

bu bölge tarihten beri birbirini boğazlamakta bir numara. ne savaştıkları belli ne insan gibi yaşadıkları. avrupada savaştı hemde ölümüne ama sonra insan gibi yaşamayı da bildiler. her işi hakkını vererek yapacaksın. japonlarda öyledir. savaşırken savaşırlar. barış zamanı ise eğilerek saygı duyarlar. ortadoğu travma yaşıyor. şiddet şiddeti doğuruyor. rehabilite edilmeli.

3
0
yanıtYanıtla
MÜŞAVİR:

VEKALETEN SAVAŞANLAR DÜŞÜNSÜN VEKALETİ VERENLER KEYFİNE BAKAR

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title