Haberler

Sokak Köpekleri, 82 Yaşındaki Kadını Parçalayarak Öldürdü

Güncelleme:

Su doldurmak için evden çıkan 82 yaşındaki kadın, sürü halinde gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çevredekiler yetişene kadar birçok yerinden ısırılan talihsiz kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Elazığ'da çeşmeden su doldurup evine dönen 82 yaşındaki Çiçek Boztaş, sürü halinde gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çevredekilerin ambulansı aramasıyla hastaneye kaldırılan yaşlı kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EVE 30 METRE KALA SALDIRDILAR

Olay, merkeze bağlı Esentepe Mahallesi Kır Çiçeği Sokak'ın sonunda meydana geldi. Ağabeyi ve yengesiyle birlikte yaşayan 82 yaşındaki Çiçek Boztaş, su doldurmak için evden çıktı. Çeşmeden su doldurup dönen yaşlı kadın, evine yaklaşık 30 metre kala sürü halindeki sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin birine saldırdığını uzaktan gören bir kişi, hem yardım istedi, hem de yardıma koştu.

ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU

Çevredekiler yetişene kadar köpekler yaşlı kadını bir çok yerinden ısırdı. Olay yerine yetişenler köpekleri kovalarken sağlık ekiplerine de haber verdi. Ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

MAHALLE SAKİNLERİ KÖPEKLERDEN RAHATSIZ

Öte yandan mahalle sakinleri sokak köpekleri nedeniyle sıkıntılarını aktardı. Bu sabah üzücü bir olay meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri, daha öncede bir kaç defa sürü halinde gezen köpeklerin saldırısı olduğunu dile getirerek yetkililerin ilgilenmesini istedi.

Yaşlı kadının saldırıya uğradığı sokaktan görüntüler:

Saldırı sonucu hayatını kaybeden Çiçek Solmaz(82)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (81)

JÜL SEZAR:

hayvanseverler gelmeden yorum yapayım. sonucta hayvanseverlere gore o kopekler o kadından daha degerlı. mahallelının yerınde olsam hepsını öldürürüm

45
7
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

HADİ BAKALIM HAYVAN SEVİCİLER İT SEVİCİLER NE OLACAK ŞİMDİ BU VAHŞİ YARATIKLARA SAHİPMİ ÇIKACAKSINIZ ASLINDA BENİM ELİMDE YETKİ OLSA ALAYINIZI BU AÇ VAHŞİ İTLERİN ÖNÜNE ATARDIM SİZİ PARÇALAYIP YESİNLER BU KADINCAĞIZIN SUÇU NEYDİ ACABA

29
6
yanıtYanıtla
azad:

köpek ölünce başında ağlayanları göremiyoruz haberde neden ??? insan öldü insan

28
6
yanıtYanıtla
mrt:

nerede hayvanseverler bu kadının hakkı ne olacak

32
2
yanıtYanıtla
Çok yazık:

Hayvan hakları var insan hakları yok maalesef. Keşke toplanıp barınağa götürülselerdi. Mahalleli önceden de şikayetçiymiş.Allah rahmet eylesin çok üzücü ve vahşi bir ölüm.

30
3
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

Barınakta toplanan kopekler zaman sonra kırsal yerlere ormanlık alanlara bırakılıyor. sadece barınak cozum degıl

yanıt2
yanıt0
Fatma ılgın:

Saçma sapan konuşmayın cahilsiniz köpek aç kalır yada taşlanırsa saldırır ben bir gün camiye gittim caminin bahçesinde köpekler vardı çocuklar duran köpekleri taşlıyordu sonra köpeklerde kendilerini savunmak için çocuklara saldırdı ben durdurdum yapmayın taşlamayın siz saldırırsanız taşlarsanız köpeklerde saldırır dedim durmuyır ki insan oğlu sürekli ya yaşlıyor ya zehirliyor hayvan da kendini savunmak için saldırıyor tahat durun olmasın böyle şeyler duran hayvanı taşlarsanız saldırır tabi.....

6
24
yanıtYanıtla
bb:

ne lüzumsuz yorum ya, 82 yaşındaki kadına taşladığından mı saldırdılar

yanıt4
yanıt0
şahin:

haklısın 82 yaşındaki nene saldırmıştır köpeklere. köpeklerde ne yapsın tabii. haklısın.

yanıt9
yanıt0
MERT:

82 YAŞINDAKİ KADIN TAŞ MI ATTI O HAYVANLARIN YERİ BARINAKTIR SOKAK DEĞİL

yanıt12
yanıt2
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title