Haberler

Yılma Durak kimdir ? Durak'ın eşi cenazeyi karıştırdı

Güncelleme:

Yılma Durak kimdir ? Yılma Durak'ın eşi Evren'in cenazesini karıştırdı. Kenan Evren'in cenazesinde hellalik istenirken 'Haram olsun' diye bağıran kadının 'Doğu'nun Başbuğu' olarak bilinen Yılma Durak'ın eşi olduğu öğrenildi.

7. Cumhurbaşkanı ve 17. Genelkurmay Başkanı Kenan Evren bugün Ankara'da yapılan devlet töreninin ardından düzenlenen cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Evren'in cenazesine 'Hakkımızı helal etmiyoruz' diyen iki kadın damgasını vurdu. Herkesin merak ettiği o kadınların kimliği ortaya çıktı. Kadınlardan birinin Ülkücü Hareketin önde gelen isimlerinden Yılma Durak'ın eşi olduğu öğrenildi.

"HARAM OLSUN" DEDİLER, KORUMALARA HAREKETE GEÇTİ

Kenan Evren'in naaşı, askeri cenaze aracıyla GATA'dan alınarak Genelkurmay Başkanlığına götürüldü. Törene katılım azdı. Sivil olarak sadece ailesi vardı. Camideki törende ortalık karıştı. Hellalik istenirken cemaatten güçlü şekilde 'Helal olsun' sesleri yükseldi. Bu sırada arka taraftan iki kadın 'Haram olsun' diye bağırdı. Bir anda korumalar harekete geçti. Kısa bir süreli bir arbede yaşandı.

"ONUN YÜZÜNDEN ÇOCUKLARIMI BABASIZ BÜYÜTTÜM"

Arbede sırasında kadınlardan biri yere düştü. Diğer kadın ise "Çocuklarımı onun yüzünden babasız büyüttüm" diye bağırdı.'DOĞU'NUN BAŞBUĞU'NUN EŞİ ÇIKTI

'Hakkımı helal etmiyorum' diye bağıran kadınlardan birinin Ülkücü Hareketin önde gelen isimlerinden olan ve 'Doğu'nun Başbuğu' olarak bilinen Yılma Durak'ın eşi olduğu öğrenildi.


YILMA DURAK, İŞKENCELERİ BÖYLE ANLATMIŞTI

Protestocu kadının eşi olan Yılma Durak, 3 yıl önce bir gazeteye verdiği röportajında yaşadığı işkenceleri şöyle anlatmıştı:

4.5 yılı tecritte olmak üzere 6 yıl cezaevinde kaldım. İnsan, insana zulmederken eğlenir mi? Maksatları suçluluğumuzun ortaya çıkarılması değildi. Çırılçıplak soyuyorlardı. Kulak mememizden, göğsümüzden vücudumuza elektrik veriyorlardı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Kenan Evren Lamia Durak Gündem Haberler

500

Yorumlar (7)

KÜRŞAT KAĞAN YILMAZ:

HELAL OLSUN BACIMA BİRÇOK ERKEĞİN CESARET EDEMEDİĞİ BİR HAYKIRIŞI GERÇEKLEŞTİRMİŞ BİZDE HELAL ETMİYORUZ ZATEN İLK ÖNCE İDAM EDİLEN YUSUFİYELİ ŞEHİT ÜLKÜCÜLER KARŞILAYACAK ONU TOPRAĞA VERİLİNCE TABİ ONDAN ÖNCE MÜNKER VE NEKİR MELEKLERİ SORGUYA ÇEKECEKLER AMA ESAS ADALETİN OLDUĞU AHİRETTE ALLAH KİMSENİN HAKKINI KİMSEDE BIRAKMAYACAKTIR HAK DİVANI KURULACAK KUL HAKKI AFFEDİLMEYEN TEK GÜNAHTIR.

26
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Vurun, vurdurun birbirinizi. Sonra niye böyle oldu. O dediklerini de solcular karşılayacak o zaman. Boş yere asılmadılar ya.

4
11
yanıtYanıtla
aslı:

kocası 6 yıl yatmış ta helal etmiyomuş kocan yüzünden ölen gençlerin hakkını kim ödeyecek katil karısı. . .

1
0
yanıtYanıtla
meltem:

1980 yllarını çok iyi hatırlarım okul çıkışı gözlerimizin öninde öğretmenimizi vurdular. . iki kızı vardı benim arkadaşım hala unutamam ogünü bacaklarım titremiş altımı ıslatmıştım. . solcuymuş öğretmenimiz. . karşı komşumuzun evine bomba atıldı evin oğlu sağcıymışş. yani bu olaylar kenan evren darbesiyle bitti bi kurtarıcı gibiydi. . silahlar sustu. . . bence kenan evren doğruyu yaptı. . . hergün insanlar birbirini vuruyordu . . kimse gece dışarı çıkamıyordu. . . allah rahmmet eylesin kenan paşayı bizim nesil unutmaz bence sever. . . çok genç öldü öldürüldü bu sağ sol olaylarını. yaratanlarra hakkınızı helal etmeyin bence. . .

0
1
yanıtYanıtla
AaamobilWeb@haberler.com:

Hadi oradan yılma durakın elinde bunca insanın kanı var

0
0
yanıtYanıtla
Hacı Veli:

Annen mi söyledi.

yanıt1
yanıt0
HSYNKZLCNR:

merhaba canım merhA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title