Haberler

İbrahim Eren kimdir? İbrahim Eren kaç yaşındadır?

Güncelleme:

TRT'de Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan İbrahim Eren adı sıkça aratılan isimler arasında yer aldı. Bilal Erdoğan'ın Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden sınıf arkadaşı olan İbrahim Eren'in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, İbrahim Eren kimdir? İbrahim Eren kaç yaşındadır? Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TRT'de Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan İbrahim Eren adı sıkça aratılan isimler arasında yer aldı. Bilal Erdoğan'ın Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden sınıf arkadaşı olan İbrahim Eren'in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, İbrahim Eren kimdir? İbrahim Eren kaç yaşındadır? Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İBRAHİM EREN KİMDİR?

İbrahim Eren, 26 Mayıs 1980 yılında İstanbul'da doğan Türk bürokrattır. Şu an TRT'de Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır.

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan İbrahim Eren, kariyerine kültür sanat alanında çeşitli firmalarda görev alarak başlamıştır. Medya prodüksiyon sektöründe reklamlar, animasyonlar, ulusal ve uluslararası belgeseller ve tanıtım filmleri olmak üzere çok sayıda programın yapımcılığını üstlenmiştir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Eğitim Hayatı

Boğaziçi Üniversitesi'nin Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Londra'daki Westminster Üniversitesi'nden medya yöneticiliği alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Kariyeri

2008 yılında Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki ATV'de göreve başlayan İbrahim Eren,2013 yılında Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nda Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 2017 yılında ise Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak atanmıştır. Bu atamayla ilgili en çok konuşulan konu ise; Bilal Erdoğan'ın Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden sınıf arkadaşı olmasıdır. TRT'ye atanması ile beraber Diriliş, Payitaht: Abdülhamid, Filinta, Sevda Kuşun Kanadında, Yedi Güzel Adam, Seddülbahir 32 Saat ve Büyük Sürgün Kafkasya gibi hükümet destekli projelere imza atan Eren, Türkiye'nin ilk uluslararası haber kanalı TRT World'ün kuruluşunu gerçekleştirmiştir. Öte yandan yedi sene aradan sonra TRT 2'yi tekrar yayın hayatına kazandırmıştır. Ayrıca göreve gelmesiyle beraber TRT faaliyet raporu yayınlamamaya başlamıştır.

İbrahim Eren, Avrupa Yayın Birliği (European Broadcasting Union - EBU) yönetim kurulu üyeliği ve Asya-Pasifik Yayın Birliği (ABU) Başkanlığının yanı sıra Türksat yönetim kurulu üyeliğine de atanmıştır.

İBRAHİM EREN KAÇ YAŞINDADIR?

İbrahim Eren 1980 doğumlu olup 41 yaşındadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İbrahim Eren Trt Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title