Haberler

Galatasaray 1 Gençlerbirliği 0 geniş özet (GS Gençler maç özeti)

Güncelleme:

Galatasaray Gençlerbirliği maç özeti. Galatasaray Gençlerbirliği mücadelesinin geniş özeti ve haftanın maçlarından özet görüntüler. Spor Toto Süper Lig maçlarının geniş özet görüntüleri Lig Tv adresinde..

Galatasaray 1 Gençlerbirliği 0 maç özeti. Galatasaray Gençlerbirliği mücadelesinin geniş özeti ve haftanın maçlarından özet görüntüler. Spor Toto Süper Lig maçlarının geniş özet görüntüleri Lig Tv adresinde..

Lider Galatasaray ligin bitimine çok az zaman kala kritik bir galibiyet daha aldı. Gençlerbirliği karşısında 1-0 kazanan Sarı Kırmızılı ekip şampiyonluğun en güçlü adayı.

85
Tomic girdi, Petrovic kenarda.
84
GALATASARAY'DA BİR ZORUNLU DEĞİŞİKLİK DAHA: Sakatlanan Selçuk'un yerine oyuna giren Hamit Altıntop sakatlanarak yerini Olcan Adın'a bıraktı.
83
Petrovic, Yasin'e yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.
81
Ceza sahası dışında topla buluşan Petrovic gelişine bir şut çıkardı fakat top kalenin çok uzağındam auta gitti.
78
Oyuna yeni giren İrfan Can ceza sahası dışından kaleyi düşündü, Sinan başarılı.
76
Hleb ve Mervan kenarda, Landel ve İrfan Can oyunda.
75
Sağ kanattan Sabri'nin ortasında Umut kafayla topu Burak'a indirdi. Kale çizgisinin hemen önünde yaşanan karambolde Burak topa dokunamadı.
73
Mervan, Telles'e yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.
69
Sabri'nin sağ kanattan yaptığı ortada Umut kafayı vurdu, top auta gitti.
67
GOOOLLl!! Sneijder attı! Burak Yılmaz topu önce kontrol etti ardından Sneijder'e çıkardı. Hollandalı yıldız yerden düzgün bir vuruşla rakip fileleri havalandırdı: 1-0
66
Burak ceza sahasında topla buluştu Sneijder ile paslaştı. Son olarak topla buluşan Sneijder kaleyi görür görmez vurdu top auta gitti.
62
BU SEFER DE SNEIJDER VURDU: Galatasaray'ın baskısı artmış dıurumda... Yasin'in sağ kanattan yaptığı ortada Sneijder topla buluştu, gelişine vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
60
GALATASARAY PENALTI BEKLEDİ: Ceza sahası içinde topa hareketlenen Umut Bulut yerde kaldı. Hakem Halis Özkahya devam dedi, bu kararın ardından Galatasaraylı oyuncuların büyük bir tepkisi oldu.
59
UMUT VURAMADI: Yasin sağ kanattan ceza sahasına girdi, yerden düzgün pasında Umut kaleye 2 metrelik mesafeden topa dokunamayınca Galatasaray gol şansını değerlendiremedi.
57
Stancu'nun sağ kanattan yaptığı ortada Hakan Balta topu uzaklaştırdı bu sefer sol kanatta topla buluşan Uğur ortaladı, El-Kabir'in kafa vuruşunda top auta gitti.
55
Hakan Balta'nın pasında Burak Yılmaz savunmanın arkasına sarktı ama ofsayt bayrağı havada. Maçtaki ilk ofsayt.
53
SNEIJDER SERT VURDU: Sol çaprazda topla buluşan Sneijder yerden sert bir şut çıkardı ama top yan ağlarda kaldı.
52
Petrovic ceza sahası dışından çok sert vurdu top üst direğin bir karış üstünden auta gitti.
48
Melo'nun El Kabir'e hareketinin ardından hakem Halis Özkahya faul düdüğünü çaldı.
46
Karşılaşmayı 37 bin 105 biletli seyirci izliyor.
46
Maçın ikinci yarısı başladı.
45
DEVRE: Galatasaray 0-0 Gençlerbirliği
45
Sağ çaprazda ceza sahasında topla buluşan Stancu yerden sert bir orta çıkardı Semih tehlikeyi önledi.
45
İlk yarının sonuna 2 dakika eklendi.
45
Topun başına geçen Sneijder kaleyi düşündü ama top üst direğin dibinden auta gitti.
44
Ahmet Çalık, Burak Yılmaz'a yağtığı hareketin ardından sarı kart gördü. Galatasaray tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
42
GALATASARAY GOLE YAKLAŞTI: Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'tan büyük hata! Sneijder'in savunma arkasına gönderdiği pasta Ferhat kalesini terkederek topu uzaklaştırmak istedi fakat topu ıskaladı. Topu takip eden Yasin kaleyi düşündü ama top auta gitti.
37
Hleb'İn pasında ceza sahsaı içinde topla buluşan El Kabir topu kontrol edemeyince Galatasaray savunması topa hakim oldu.
35
Sol çaprazdan ceza sahasına giren Stancu kaleyi düşündü savunmaya çarpan top kornere gitti. Kullanılan köşe vuruşunu Galatasaray savunması uzaklaştırdı.
33
El Kabir kolundaki kanama sebebiyle oyun kenarında. Gençlerbirliği bu dakikalarda sahada 10 kişi.
30
Ceza sahası içiinde sağ çaprazda müsait durumda topla buluşan Umut Bulut kaleyi düşündü ama top kalenin çok uzağından auta gitti.
25
Hleb, Melo'nun sert hareketi sonucu yerde kaldı. Sağlık ekipleri tedavi için sahada.
21
Maçın ilk sarı kartı Uğur Çiftçi'ye çıktı.
19
BURAK GOLE YAKLAŞTI: Yasin'in ortasında kafaya yükselen Burak Yılmaz'ın vuruşu az farkla auta gitti.
17
Hamit Altıntop ceza sahası dışından kaleyi düşündü savunmaya çarpan topu Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan kontrol etti.
14
Selçuk İnan'ın yerine Hamit Altıntop oyunda. Selçuk İnan kaptanlık pazubandını Sneijder'e bıraktı.
13
SELÇUK KENDİNİ YERE BIRAKTI: Oyun içinde topu eline alan Selçuk İnan kendisini yere bıraktı. Sağ arka adelesinde bir sakatlık var, sağlık ekipleri sahada. Burak Yılmaz kenarıya değişiklik işareti yaptı.
10
Maçın ilk 10 dakikalık bölümü oldukça hızlı geçti. Karşılıklı ataklar var, skor 0-0.
9
Burak Yılmaz'ın pasında Sneijder ceza sahası içinde topla buluştu, kaleyi düşündü ama savunmada Ahmet kritik bir müdahaleyle topun kaleye gitmesini önledi.
7
GALATASARAY HIZLI BAŞLADI: Sabri'nin sağ kanattan yaptığı ortada Umut kafayı vuramadı topu takip eden Telles Sneijder'e çıkardı. Sneijder'in ortasında ön direkte topla buluşan Burak kafayla kaleyi düşündü ama aut.
5
Sağ kanattan gelen ortada Sinan Bolat boşa çıktı arkada topla buluşan Mervan dar açıdan vurdu top yan ağlarda.
4
GENÇLERBİRLİĞİ ETKİLİ GELDİ: El Kabir'in pasında topla buluşan Hleb ceza sahası içine girdi fakat Semih ile Hakan Balta'nın baskısı sonucunda istediği vuruşu yapamadı.
2
Hakan Balta savunma arkasına sarkan Burak Yılmaz'ı düşündü ama Gençlerbirliği savunması bu pozisyonda başarılı.
1
Karşılaşmaya Galatasaray başladı. İki takıma da başarılar.
MAÇ ÖNCESİ
Galatasaray tribünleri maçtan önce Sinan Bolat'a tezahüratla destek oldular.
MAÇ ÖNCESİ
İki takım da sahada. İstiklal Marşımız okunuyor.
MAÇ ÖNCESİ
Hamza Hamzaoğlu: Emre Çolak geçen haftaki hareketinden dolayı değil, hafta içi yaptığımız çalışmalardaki performansından dolayı yedek kaldı. Burak-Umut ikilisi ile başlıyoruz kenarda bir forvet bulundurmamız gerekiyordu. Geçen haftaki hareketi hoş değildi tabii ki ama ben her zaman söylerim genç oyuncular hata yapar ve bunlardan ders çıkarırlar.
MAÇ ÖNCESİ
Mesut Bakkal: Galatasaray maçına rahat bir ortamda geldiğim için mutluyum. Zor bir maça çıkıyoruz, güzel bir maç olacağına inanıyorum. Her maçı kazanmak için oynayan bir teknik direktörüm. Üzerimizde bir stres yok, biz iyi bir maç oynamak istiyoruz.
MAÇ ÖNCESİ
Gençlerbirliği'nin ilk 11'i: Ferhat - Hakan - Ahmet Çalık - Ferhat Görgülü - Uğur - Gosso - Petrovic - Mervan - Hleb - Stancu - El Kabir
MAÇ ÖNCESİ
Galatasaray'ın ilk 11'i: Sinan, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak Yılmaz

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Galatasaray Lig Tv Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title