Haberler

Darmaduman Evren ve Derin kardeş mi? Darmaduman Evren Derin'in neyi oluyor? Darmaduman dizisi Derin ve Evren kardeş mi?

Güncelleme:

FOX TV'de yayınlanan ve yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük beğeni toplayan Darmaduman dizisinde Derin ve Evren kardeş mi merak ediliyor. İki karakterin dizide birbirine yakın olması nedeniyle Darmaduman dizisi Derin Evren'in neyi oluyor? Darmaduman dizisi Evren ve Derin kardeş mi? Darmaduman Derin ve Evren kardeş mi? Soruları gündeme taşındı.

Darmaduman Evren Derin kardeş mi? FOX TV'de yayınlanan ve yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük beğeni toplayan Darmaduman dizisinde Derin ve Evren kardeş mi merak ediliyor. İki karakterin dizide birbirine yakın olması nedeniyle Darmaduman dizisi Derin Evren'in neyi oluyor? Darmaduman dizisi Evren ve Derin kardeş mi? Darmaduman Derin ve Evren kardeş mi? Soruları gündeme taşındı. İşte detaylar...

DARMADUMAN EVREN İLE DERİN KARDEŞ Mİ?

Darmaduman dizisinde Aytaç Şaşmaz'ın canlandırdığı Evren karakteri ile Hafsanur Sancaktutan'ın canlandırdığı Derin karakterinin birbirlerine sürekli destek çıkmaları ve yakın olmaları sebebiyle Darmaduman dizisi Evren ve Derin sevgili mi sorusunu akıllara getiriyordu. Ancak dizide Evren ve Derin sevgili veya kardeş değildir. Evren ve Derin yakın arkadaşlardır.

DARMADUMAN EVREN KİMDİR?

Darmaduman dizisindeki Evren karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz'dır.

Aytaç Şaşmaz, 1998 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aynı zamanda oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz'ın ilk oyunculuk deneyimi, 2017 yılında rol aldığı "Kötü Çocuk" isimli sinema filmidir.

Star TV ekranlarında yayınlanan, başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer alan Şaşmaz, reklam filmlerinde de boy göstermiştir. Asıl yükselişini Söz dizisinde yapmıştır. Söz dizisindeki oyunculuğuyla çok beğeni toplamıştır.

DARMADUMAN DERİN KİMDİR?

Darmaduman dizisindeki Derin karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan'dır.

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaşta oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli kategorilerde ödül aldı. 2018-2019 yılları arasında Gülperi adlı dizide "Fidan" karakterini canlandırdı. 2019 yılında Aşk Ağlatır adlı dizide "Ada Meryem Varlı" karakterini canlandırdı. 2021 yılında ise Son Yaz adlı dizide "Yağmur Kara" karakterini canlandırdı. Dizi bittikten sonra birçok reklam filminde rol aldı, gençlik uygulaması Bana Bak'ın reklam yüzü oldu. 2022 yılında Dünyayla Benim Aramda adlı dizide "Sinem" karakterini, Darmaduman dizisinde "Derin" karakterini canlandırdı.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Darmaduman Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek? 1 Mayıs nöbetçi noter var mı? 1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title