Haberler

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle / Canlı lig tv seyret

HD kalite lig tv izle. Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle. Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı lig tv izleme bağlantıları. Galatasaray Fenerbahçe derbisinin canlı lig tv yayını ve mücadele ile ilgili tüm detaylar haberler.com adresinde.

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle. 13 Nisan Çarşamba Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle. HD Lig Tv izlemek için yayıncı kuruluşun online Lig Tv izle hizmetinden yararlanabilirsiniz. Canlı lig tv izlemek için aşağıdaki bağlantıyı takip edin. Süper Lig'de üst sıralarda belki de herşeyi belirleyecek olan Galatasaray Fenerbahçe derbisini Lig Tv kanalından canlı izlemek için Digiturk Play hizmetinden yararlanabilirsiniz. 

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor.

Ligde 20 Mart'ta oynanması gereken ancak güvenlik nedeniyle ertelen derbi, Türk Telekom Arena'da yapılacak. 19.30'da başlayacak karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak.

Dev maçta Kalkavan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile Esat Sancaktar yapacak. Dördüncü hakem görevini Tolga Özkalfa'nın üstleneceği karşılaşmada, ilave yardımcı hakemler ise Sarper Barış Saka ve Burak Taşkınsoy olacak.

Süper Lig'de 27 maçta 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 yenilgi alan Galatasaray, topladığı 40 puanla, 7. sırada yer alıyor. Gösterdiği performansla şampiyonluk yarışının uzağında kalan sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe derbisini kazanmanın hesabını yapıyor.

Süper Lig'de 27. haftada Osmanlıspor'la golsüz berabere kalıp 28. haftada Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Fenerbahçe, Beşiktaş ile yaptığı şampiyonluk yarışında önemli kayıplar yaşadı.

Fenerbahçe, Türk Telekom Arena'dan puan çıkaramazsa 2015-2016 sezonunun son 6 maçı öncesi, 66 puanlı lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisine düşecek.

Chedjou ve Sinan sakat, Carole cezalı

Galatasaray, Fenerbahçe derbisine 3 oyuncusundan eksik çıkacak.  Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Türk Telekom Arena'da yapılan Çaykur Rizespor karşılaşmasında dizindeki esneme nedeniyle oyundan çıkan Aurelien Chedjou ile uzun süreli sakatlığı bulunan Sinan Gümüş, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Aynı karşılaşmada sarı kart görerek cezalı duruma düşen Lionel Carole da Fenerbahçe'ye karşı sahadaki yerini alamayacak. Sarı-kırmızılılarda Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ise derbide sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve 29. haftadaki Antalyaspor müsabakasında oynayamayacak.

Üç oyuncudan iyi haber

Derbi öncesinde Galatasaray'da sakatlıkları bulunan 3 oyuncudan iyi haber geldi. Sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor maçlarını kaçıran yıldız oyuncu Wesley Sneijder, takımla çalışmalara başladı. Sakatlığı bulunan ve 4 lig maçında forma giyemeyen Sabri Sarıoğlu'nun yanı sıra son iki müsabakada takımdan ayrı kalan Selçuk İnan da takımla çalışmalara katıldı. Sakatlıkları ve cezalılar nedeniyle uzun süredir kadro sıkıntısı çeken Galatasaray'da bu üç oyuncunun bu akşam forma giymesi bekleniyor.

İç sahada 12 maçtır kaybetmiyor

Galatasaray, sahasında yaptığı son 12 lig maçını kaybetmedi. Bu sezon dış sahada gösterdiği kötü performansla şampiyonluk yarışında geride kalan sarı-kırmızılı ekip, iç sahada deplasman performansının aksi bir görüntü çiziyor. Ligin 2. haftasında Türk Telekom Arena'da yaptığı Osmanlıspor karşılaşmasını kaybeden Galatasaray, ardından çıktığı 12 maçı yitirmedi. Sarı-kırmızılı takım, 12 müsabakada 7 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Galatasaray, attığı 30 golle lider Beşiktaş'ın ardından sahasındaki en golcü takım olarak ön plana çıkarken, iç sahada kalesindeki 16 gole ise engel olamadı.

Son 7 resmi maçı kazanamadı

Üç kupayla başladığı sezonda hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray, son 7 resmi maçında galibiyet yüzü görmedi. Resmi maçlarda son galibiyetini yaklaşık 1,5 ay önce, 21 Şubat'ta Türk Telekom Arena'da yapılan ve 4 kırmızı kartın çıktığı müsabakada Trabzonspor'a karşı alan Galatasaray, 51 günlük dönemde yaptığı 7 resmi karşılaşmayı kazanamadı. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte çıktığı birer UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası ile 5 Spor Toto Süper Lig maçından mutlu ayrılamadı. Fenerbahçe'de geçen hafta antrenmanlara katılmayan ve bu nedenle Konya'ya götürülmeyen Hollandalı oyuncu Robin van Persie, derbide forma giyebilecek.

Gol atmakta zorlanıyor

Fenerbahçe, son 3 lig maçında gol yollarında zorlandı. Sarı-lacivertliler, birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşadığı son üç maçta sadece 2 gol atabildi. Kadıköy'de 25. haftada Kayserispor'u Van Persie'nin golüyle 1-0 yenen sarı-lacivertliler, 27. haftada evindeki Osmanlıspor maçını 0-0 tamamladı. 28. haftada Torku Konyaspor deplasmanında Fernandao ile bir gol bulan Fenerbahçe, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'de derbi öncesi iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertli takımda üçer sarı kartları bulunan kaleci Volkan Demirel ve Diego Ribas, Galatasaray derbisinde de sarı kart görürse, hafta sonu yapılacak Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY - FENERBAHÇE
STAT : Türk Telekom Arena
HAKEM : Mete Kalkavan

SAAT : 19.30
YAYIN : Lig TV

GALATASARAY : Muslera, Semih Kaya, Jason Denayer, Hakan Balta, Olcan Adın, Ryan Donk, Selçuk, Yasin, Emre, Sneijder, Podolski
TEKNİK DİREKTÖR : Jan Olde Riekerink

FENERBAHÇE : Volkan Demirel, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Nani, Diego, Robin van Persie
TEKNİK DİREKTÖR : Vitor Pereira

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türk Telekom Arena Galatasaray Fenerbahçe Lig Tv Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title