Haberler

Şöförler Odası Başkanı Köklü, İlk Ziyaret Başkan Işık'a Yaptı

Yatağan Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nın 28 Mart 2014 Cuma günü gerçekleştirilen olağan genel kurulanda başkan seçilen Nizamettin Köklü başkan olduktan sonra ilk ziyaretini Yatağan Belediye Başkanı Hasan Işık'a yaptı.

Yatağan Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası'nın 28 Mart 2014 Cuma günü gerçekleştirilen olağan genel kurulanda başkan seçilen Nizamettin Köklü başkan olduktan sonra ilk ziyaretini Yatağan Belediye Başkanı Hasan Işık'a yaptı.

28 Mart Cuma günü yapılan ve üç adayın yarıştığı genel kurulda oyların çoğunu alarak Yatağan Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı'na seçilen Nizamettin Köklü ilk ziyaretini 30 Mart yerel seçimlerinde 4'üncü dönem Yatağan Belediye Başkanlığı'na seçilen Hasan Haşmet Işık'a gerçekleştirdi. Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü'ye ziyareti sırasında S.S. 20 Nolu Kooperatif Başkanı Tugay Yaka ile genel kurulda yönetim ve denetim kurulu üyeliğine seçilen üyeler eşlik ettiler. Tekrar belediye başkanı seçilmesi nedeni ile Hasan Haşmet Işık'ı tebrik eden Köklü; "Yatağan'da sizler içinde uyum içinde çalışarak şoför esnafımızın sorunlarına çare bulmak istiyoruz. Size genel kurumuza katılarak destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. Yatağan Şoförler Odamızın çok uzun yıllar başkanlığını yapan Hilmi Yukacı'nın yanında yer alarak tecrübe sahibi oldum. Şimdi de bu tecrübeleri hizmet olarak Yatağanlı şoför esnafımıza aktarma vakti geldi. Sizlerin de gerek kendi yapacaklarınız gerekse büyükşehir belediyesi ile arada bir köprü olarak Yatağanlı şoför esnafımızın sorunlarına çözüm olacağınıza inanıyoruz. Size şahsım ve yönetim kurulum adına önümüzdeki 5 yıllık süreçte başarılar diliyorum" dedi.

Yatağan Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Kökü ve ekibine yapmış oldukları ziyaret için teşekkür eden Başkan Işık; "Gerek yüksek yakıt ücretleri gerekse sigorta, kasko gibi giderler sizlerin zor günler geçirmenize neden oluyor. Daha önce odanın başkanlığını yapan Hilmi Yukacı abimizle sürekli diyalog içinde çalışarak şoför esnafımızın sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Hilmi Yukacı abimizle bugüne kadar uyum içinde çalıştığımız gibi bundan sonra da sizlerle uyum içinde en iyisini yapmak için çalışacağız. Şoförlerimizi ilgilendiren birçok konu yasa ile büyükşehir belediyesinin sorumluğuna girdi. Bizler büyükşehir belediyesi ile aranızda bir köprü olarak sorunların çözüm bulmasını sağlayacağız. Sizlere de yeni yönetiminizle birlikte başarılar diliyorum, yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Haşmet Işık Yatağan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title