Haberler

Siyasete Atılan Mehmet Aslan'ın Partisi, Resmi Olmayan Verilere Göre İstanbul Kağıthane'de Seçimi İkinci Olarak Tamamladı!

Güncelleme:

Oyunculuğa ara vererek, siyasete atılan ve İYİ Parti tarafından İstanbul Kağıthane'den belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Aslan, sandıkların yüzde 98'inin açıldığı an itibariyle oyların yüzde 31,48'ini aldı.

Siyasete atılan oyuncu Mehmet Aslan'ın İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olarak yarıştığı İstanbul Kağıthane ilçesinde sandıkların yüzde 98'inin açıldığı an itibariyle aldığı oy oranı belli oldu.

Siyasete Atılan Mehmet Aslan'ın Partisi İstanbul Kağıthane'de İkinci Olarak Tamamladı!

YARIŞI İKİNCİ PARTİ OLARAK TAMAMLADI

İYİ Parti tarafından belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Aslan, sandıkların yüzde 98'inin açılması anı itibariyle oyların yüzde 31,48'ini alarak resmi olmayan verilere göre ikinci parti olarak yarışı tamamladı.

Sandıkların yüzde 98'inin açıldığı an itibariyle İstanbul Kağıthane'de son durum şu şekilde:

Aday Bilgisi Oy Oranı

Mevlüt Öztekin

AK Parti 133.452 OY %54,94

Mehmet Aslan

İyi Parti 76.468 OY %31,48

İsa Yıldız

HDP 13.432 OY %5,53

Zeynel Keskin

Saadet Partisi 8.615 OY %3,55

Ekrem Şit

DSP 5.218 OY %2,15

MEHMET ASLAN KİMDİR?

1983 yılında dünyaya gelen Mehmet Aslan, 'Gazinocular Kralı' olarak tanınan Fahrettin Aslan'ın çocuğudur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Fransa'da tamamlayan Aslan, daha sonra Boston Üniversitesi'ne başladı. Aslan eğitimini Yeditepe Üniversitesi'nde tamamladı.

Mehmet Aslan Türkiye'ye döndükten sonra dizilerde oyunculuk yaptı. Oyunculuğu dışında babasından kalan şirketin de başında yer alan Aslan maden, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde işler yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Aslan İYİ Parti Kağıthane İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (17)

ASLI:

ARKADAŞLAR BUGÜN ÇOK MUTLU UYANDIM İSTANBULDA ÇOK GÜZEL BİR GÜN BUGÜN. DAHA GÜZEL GÜNLERİN BİZİ BEKLEDİĞİNE İNANIYORUM ARTIK YARINLARA UMUTLA BAKA BİLİYORUM. BU BİR BAŞLANGIÇ HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK.

14
14
yanıtYanıtla
ÇATLAK ASLI:

Nankör Aslı, sendende bu beklenir zaten

yanıt6
yanıt3
boksör:

çok fazla almış bu adam kim ki bu kadar oy alabiliyor. Pavyoncunun oğlu

15
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Babanın gazinosunda dansöz ayarla sen, , siyasetçiymiş kimsin sen babanın haram parasını yemekten başka neyi bilirsin, , , , !

14
4
yanıtYanıtla
gürcan:

demekki yönetim işi sana göre değilmiş

13
3
yanıtYanıtla
......:

Gazinocu babanın aktör olamamış oğlu

12
3
yanıtYanıtla
Yasemin on:

Sen Daha cok ekmek yemen gerek oraya gelmen icin ??????????10 sene önce barlarda ickili ickili äääääähhhhh

9
5
yanıtYanıtla
dopdoğru:

istanbulu rumlardan kurtardık . allahım sana şükürler olsun

1
10
yanıtYanıtla
Kemal:

Onun soyu sopu senden sağlamdır

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

YÜRÜBE Mevlüt Öztekin

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title