Haberler

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı Dünyaevine Girdi

Güncelleme:

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Hollanda Amsterdam'da rüya gibi bir düğünle evlendi. Peri masallarını andıran nikah törenine de çiftin yakın arkadaşları katıldı. Amsterdam'da kıyılan nikahta, Akçıl ve Kıratlı'ya İstanbul'dan özel uçakla gelen, 10 kişilik arkadaş grubu eşlik etti.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı Dünyaevine Girdi

AİLE YEMEĞİ YENDİ

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, Amsterdam öncesi aile yemeğine katıldı. Akçıl'ın annesi Gaye Çağlayan, Sinan Akçıl'ın anneannesinden kalan 1953 yılında evlenirken taktığı küpelerini, Burcu Kıratlı'ya hediye etti. Bu aile yadigarı çok anlamlı hediye, çifti çok duygulandırdı. Kıratlı nikah günü onlar için anlamı çok büyük olan, küpeleri taktı. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın nikahını Amsterdam başkonsolosu Engin Arıkan kıydı. Akçıl'ın nikah şahitleri yakın dostları Ercan, Caner, Ertan Torunoğulları ve menajeri Tülay Özçelik, Burcu Kuratlı'nın ise çocukluk arkadaşları Deniz Bilol ve Sercan Yaşar oldu.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı Dünyaevine Girdi

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı Dünyaevine Girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Kıratlı Sinan Akçıl Amsterdam Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Btm ali:

Bunlarin evliliği iki günlük islamla yaşamayan insan hiç bir zaman hayat bulamaz

19
7
yanıtYanıtla
Huseyın:

Ne sacmalıyorsun sen dingil acaba sen nekadar iyi müslumansın iyi bır Müslüman olsan bu kibirlilik olmazdı sende sanki dinimizde evlenip ayrılan yok gibi

yanıt9
yanıt9
Zhr toz:

Edep her insana yakisir.ama artik erkekler kadinlardan daha edepli ne yazikki

22
1
yanıtYanıtla
EMEL:

O nasıl bir gelinlik öyle yaaa

20
2
yanıtYanıtla
EMEL:

Kalsın ben istemem:))

yanıt1
yanıt0
PELİN:

Basket ayakkabıyla ancak bu gelinlik gider.

yanıt0
yanıt1
Ayle:

Bu ne ya gelinlik mi giymiş yani... farklı olacam die iki tül takmış bi yerlerine gelinlik giymiş çok komik ya

18
1
yanıtYanıtla
Mr:

Ömrü ne kadar bu evliligin?

9
0
yanıtYanıtla
HERKES BİR ALEM:

Pardon da, kim bunlar? Evlenmişler mi? Gelin zaten daha düğün başlamadan soyunmuş, gerdeğe hazır yani... NEYMİŞ, ünlü modacı bilmem kim hazırlamış gelinliği.. Bence kumaştan çalmış...

8
1
yanıtYanıtla
E:

Gelinlik daha guzel olabilirdi yazik olmus

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title