Haberler

Silivri'de akılalmaz intihar! Boynuna halat bağlayıp gaza bastı

Güncelleme:

İstanbul Silivri'de Hakan Doğan isimli vatandaş, bir ucunu boynuna bağladığı halatın diğer ucunu bariyere bağlayıp gaza bastı. Olay sonrası korkunç şekilde can veren gencin ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Silivri'de bir sürücü boğazına halat geçirilmiş şekilde aracının içinde ölü bulundu. Halatın diğer ucunun bariyere bağlı olduğunu değerlendiren polis ekipleri sürücünün intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

VATANDAŞLAR HABER VERDİ

Olay, Silivri D-100 Karayolu Parkköy Mevkii'nde saat 06.00'da meydana geldi. Park halindeki 06 JUE 50 plakalı araç içerisinde bir kişinin hareketsiz yattığını fark eden vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede boğazına halat bağlı kişinin öldüğünü tespit etti.

Silivri'de akılalmaz intihar! Boynuna halat bağlayıp gaza bastı

HALATI BAĞLADIKTAN SONRA GAZA BASMIŞ

Halatın diğer ucunun da bariyere bağlı olduğunu gören polis ekipleri, sürücünün aracını hızla hareket ettirerek intihar etmiş olabileceği yönünde incelemelerini sürdürüyor. Olay yeri ekiplerinin çalışmalarının ardından Hakan Doğan'a (28) ait cansız beden Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Emniyet şeridinde bulunan araç çekiciyle otoparka çekildi.

OTOPSİDE ORTAYA ÇIKACAK

Polisin olayla ilgili derinlemesine incelemeleri devam ederken, Doğan'ın neden öldüğü otopsisinden sonra ortaya çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (136)

X:

Farkinda misiniz intiharlar arttı. Imsanlar geçinemiyor, ekmek bulamıyor. Devletin umrunda değil..

151
64
yanıtYanıtla
Kenan Komutan3:

millet takır takır intihar ediyor, sebep ise ekonominin çökmüş, işsizliğin artmış olması ve liyakatsız şekilde kadrolaşan memurlar, millet haksızlığa artık tahammül edemiyor. . Dayısı olan işi de memuriyeti de parayı da kredili evi de passat civic arabayı da alıyor. Haksızlık bir zoruna giderken 2 zoruna giderken, 3. ye hooop intihar. Dinen uygun değil ama torpille liyakatsız memur alıp tüm Türkiye nin kul hakkına girmek kadar günah değildir herhalde.

50
14
yanıtYanıtla
komutan:

oooo buraları chp trolleri basmış buna intihar diyenin aklına şaşarım

yanıt3
yanıt4
Akn:

Hay Allah ekmek bulamamış 100 binliralık araba almış rahmetli.

11
41
yanıtYanıtla
düşüncesiz:

şirket arabası olabilir mi

yanıt3
yanıt2
BKN:

150binden fazla şu an senin fiyatlardan haberin yok galiba

yanıt0
yanıt0
draftman:

salak git bi tırın altına gir bi yerden uç sigorta dan ailen para alsın mal gittin de bi işe yaramadın

8
36
yanıtYanıtla
NOKTA:

nasıl bir kansızsın sen karaktersiz

yanıt26
yanıt2
xcv:

kralsın sen kraaallll

yanıt1
yanıt1
Biraz mantık:

İşsizlik tamam artmış ama adamın altındaki arabaya bakar mısınız sizce parasızlıktan mı intihar etmiş ?? hemen konuyu işsizlige bağlamayın sherlock holmes kesildiniz başımıza

17
26
yanıtYanıtla
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title