Haberler

Sıla'yı Destekleyen Sertab Erener, Konserine Gelen Ahmet Kural'ı Öperek Karşıladı

Güncelleme:

Sıla ve Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet olayında "Meslektaşım Sıla'nın sonuna kadar yanındayım" diyen Sertab Erener, önceki gün konserine gelen Kural'ı sarılarak öptü.

Şarkıcı Sıla, geçtiğimiz yılın son aylarında oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. Sıla'ya destek olan isimlerin başında gelen Sertab Erener, aylar sonra konserine gelen Ahmet Kural'ı sarılıp öperek karşıladı.

"SILA'NIN YANINDA OLDUĞUMU HAYKIRIYORUM"

Sertab Erener, Kural'dan şiddet gördüğünü söyleyen Sıla'ya "Meslektaşım Sıla'yı bir kadın olarak ayakta alkışlıyorum. Ve yaşadığı bu korkunç olayda sonuna kadar yanında olduğumu haykırmak istiyorum." diyerek destek olmuştu.

Sıla'yı Destekleyen Sertap Erener, Konserine Gelen Ahmet Kural'ı Öperek Karşıladı

AHMET KURAL'I GÖRÜNCE SARILDI

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'da yer alan habere göre; ikili arasındaki dava yargı sürecinde devam ederken önceki gün şaşırtan bir olay yaşandı. Sertab Erener, konserine gelen Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i sarılıp öperek karşıladı. Erener'in Sıla'yı desteklediğini söyledikten sonra Kural'a sarılması sosyal medyada tepki çekti.

Sıla'yı Destekleyen Sertap Erener, Konserine Gelen Ahmet Kural'ı Öperek Karşıladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sertap Erener Ahmet Kural Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

SELVI:

BU OLAYLARDAN SONRA BENE SILA DAN SOGUDUM VALLAHI!

11
3
yanıtYanıtla
SELVI:

-AHMET KURALLA OLAN ÖZEL TARISMALARI BU OLAYDAN HEMEN SONRA AGIR YAKIYORMUS YA BAGRA BAGRA SARKI SÖYLEMESI -MASTER CHEF LE YAKALANMASI ARDINDAN BASKA BIRI ILE SARMAS DOLAS YEMEK YERKEN GÖRÜNTÜLENMESI KONSERINE GITTIM BUNDAN SONRA BEDAVA BILET VERSINLER - VIP - GITMEM- SOGUDUM ISTE. BENCE GERCEK SANATCI YAPTIGI ISLE GÜNDEM OLMALI -ÖZEL HAYATI ILE ILGILI DEGIL

yanıt1
yanıt0
Gulnur ozkaplan:

Sılada çok üzülmüştü soğudunuz diye.hic olmazsa cahil konuşmasını bilmeyenler SILANIN yanında olmıycak.sizler gibi

yanıt0
yanıt3
Yuh:

Tam bir ikiyüzlü

3
9
yanıtYanıtla
Dusunce:

Sıla cokkk tehlikeli biri

11
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu artistlerin kirlettiği hava yüzünden ozon tabakası bile delindi,iklimlerin yerleri degişti,,kış gününde agaçların çiçek açması normalmi sizce,,? eskiden kış aylarında 2 metre kar yagardı,kar berekettir,bu artistlerin yüzünden karda yagmaz oldu,,kıyamette bu artistlerin yüzünden kopabilir.

6
5
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Ne abarttın be

yanıt0
yanıt0
VELİ DEMİR:

ALLAH AŞKINA BUNLARİ HERGÜN HABERLERDE GÖRMEYE MEJBURMUYUZ BİZENE ALTTA YATAN RAZI ÜSTEKİ RAZI KALDIRIN BU TİP HABERİ

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

onlar için normal şeyler bunlarrrr boşverinnn

7
3
yanıtYanıtla
Mahkeme kayıtlarını görmüştür:

Özür dilemek için öpmüş sarılmıştır

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title