Haberler

Ahmet Kural'ın Kanlı Gömlek Dilekçesine Sıla'nın Avukatından Yanıt Geldi

Güncelleme:

Ahmet Kural'ın avukatı Sıla'nın tartışmanın yaşandığı olay günü üzerinde olduğu iddia edilen kanlı gömleğin inceleme yapılmadan müştekiye teslim edildiğini söyleyerek dilekçe verdi. Bunun üzerine Sıla'nın avukatı da Kural hakkında dilekçe verdi.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddiasıyla yargılanan oyuncu Ahmet Kural'ın önümüzdeki pazartesi günü İstanbul 60 Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek duruşmasından önce taraf avukatları dosyaya dilekçe üzerine dilekçe verdi. Kural'ın avukatının Sıla'nın olay günü üzerindeki kanlı gömlek ile ilgili inceleme talep etmesi üzerine, ünlü şarkıcının avukatı Rezan Epözdemir'den karşı dilekçe geldi.

Kural'ın avukatlarının dilekçesinde Sıla'nın itibar kaybettiği için Ahmet Kural ile birlikte olmasını proje olarak değerlendirmelerine karşı avukat Rezan Epözdemir, "Uyuşturucudan ceza almış ve cezası kesinleşmiş olan, kadına karşı şiddeti, suç işlemeyi itiyat haline getirmiş olan sanık, sanık müdafileri tarafından Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen, Kemal Sunal vb. isimlerden biri zannedilmektedir. Ne yazık ki sanık, müdafilerinin sandığı gibi üzerinden repütasyon düzeltilecek başarıya veya itibara sahip bir kimse değildir" şeklinde cevap verdi.

Ahmet Kural'ın Kanlı Gömlek Dilekçesine Sıla'nın Avukatlarında Yanıt Geldi

"KAFASI DUVARLARA VURULMUŞ, TEKMELENMİŞ, YERLERDE SÜRÜKLENMİŞ"

Sıla Gençoğlu'nun avukatı Rezan Epözdemir İstanbul 60 Asliye Ceza Mahkemesi'ne verdiği dilekçede yargılamada tüm delillerin toplandığını belirtti. Olay sonrası Sıla'ya ait fotoğraflar, hastane raporları, Adli Tıp İstanbul Şube Müdürlüğü raporu, tanık anlatımları ve Ahmet Kural'ın ikrar mahiyetindeki beyanları doğrultusunda Sıla'nın yoğun alkollü sanığın ağır fiziksel saldırılarına maruz kaldığını belirten Rezan Epezözdemir dilekçesinde, "Sıla darba uğramış, yerlerde sürüklenmiş, kafası duvarlara vurulmuş, can havliyle kaçmak istese de sanık tarafından tekrar tekrar yerlerde sürüklenmiş, yerdeyken vücudunun muhtelif yerlerine tekmeler atılmış, acımasızca kulaklarına vurulmuştur" dedi.

Sıla'ya yönelik eylemlerin vahşice ve hunharca olduğunun belirtildiği dilekçede, karşı tarafın kadına karşı şiddeti meşrulaştırma ve basite indirgeme düşüncesinde olduğu ileri sürüldü.

Ahmet Kural'ın Kanlı Gömlek Dilekçesine Sıla'nın Avukatlarında Yanıt Geldi

PROJE İLİŞKİ İDDİASINA ŞENER ŞEN'Lİ YANIT

Avukat Rezan Epözdemir, Ahmet Kural'ın avukatlarının dilekçesinde Sıla'nın Kural ile birlikte olmasının itibar kaybettiği gerekçesiyle bir proje olduğunu ileri sürmelerinin asılsız olduğunu belirtti. Sıla Gençoğlu'nun başta Türkiye olmak üzere dünyada tanınan, milyonları aşan hayran kitlesi olan, Avrupa'da en fazla dinlenen Türk sanatçıların başında geldiğinin belirtildiği dilekçede, "Uyuşturucudan ceza almış ve cezası kesinleşmiş olan, kadına karşı şiddeti, suç işlemeyi itiyat haline getirmiş olan sanık, sanık müdafileri tarafından Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen, Kemal Sunal vb. isimlerden biri zannedilmektedir. Ne yazık ki sanık, müdafilerinin sandığı gibi üzerinden repütasyon düzeltilecek başarıya veya itibara sahip bir kimse değildir. Olsa olsa sanık, şöhretini, popülerliğini ve tanınırlığını artırmak için müvekkil Sıla Gençoğlu ile birlikte olmuştur" denildi.

Ahmet Kural'ın Kanlı Gömlek Dilekçesine Sıla'nın Avukatlarında Yanıt Geldi

KANLI GÖMLEK İNCELENSİN TALEBİ

Ahmet Kural'ın avukatları Ahmet Kurutluoğlu ve Sibel Aydın, davanın görüldüğü İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ne Sıla'nın olay günü giydiği kanlı gömleğin incelenmeden geri verildiğine ilişkin dilekçe sunarak gömleğin incelenmesini talep etmişti.

Ahmet Kural'ın Kanlı Gömlek Dilekçesine Sıla'nın Avukatlarında Yanıt Geldi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kural İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Ayşe:

Ülkenin çoğunun tanımadığı bir adamı medya aylardır yağlayıp ballıyor. Bu utanmaz insanların Türkiye''nin en iyi şarkıcılarından biri olan Sıla''nın yedeği dayağı milsi ile yemelerini dilerim.

2
11
yanıtYanıtla
Mhrrmylmz:

Ülkenin çoğunun tanımadığını nerden biliyorsun?oynadığı filmleri 16 milyon kişi izledik.

yanıt5
yanıt0
MEHMET:

Ya salak saçma konuşup durma kimmiş o AHMET KURAL''ı tanımayan ülkenin çogu dedigin kişiler. Hangi ülkede yaşıyorsun da SILA ''yı tanıyıp AHMET KURAL''ı tanımıyosun.

yanıt2
yanıt1
Ayşe:

16 ayrı milyon kişi öyle mi!!! :))))

yanıt0
yanıt0
Selma:

İkisinin de bilet fiyatları ortada. Sıla''yı izlemek için 300 tl, öbürünü izlemek için 20 tl ödüyorlar.

yanıt0
yanıt1
DELAL:

kadınaşiddetehayır yeter artık. . . . . . .

2
2
yanıtYanıtla
Akçaabatlıselçuk:

Bu haberleri yapmak için ne kadar prim alıyorsunuz . ALLAH AŞKINA bırakın bu haberleri .

3
0
yanıtYanıtla
Baba:

Kadın tam bir şirret medyatik te bir avukat bulmuş kendine sağolsun medyada temcit pilavı ısıt ısıt koy sofraya çok lazım elin şeyi bize.

3
0
yanıtYanıtla
Emine Doğan:

Kadına kalkan eller kırılsın.

2
1
yanıtYanıtla
Beşiktaş:

Bırakın bunları ahmet KURAL gibi sanatçı son dönemde bu ülkeye çok az geldi şimdi siz gelmişsiniz yok tanınmıyordu yok sıla dan sonra ünlü oldu bilmem ne açın bakın yaptığı filmler ne kadar izlenmiş o kendini şarkıcı sanan kadın o adamın tırnağı olamaz.(siddet olayına da kesinlikle inanmıyorum hepsi o çok sevdiğiniz övdügünüz kadının uydurması)

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title