Haberler

Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural'ın Avukatları Duruşmada Birbirine Girdi

Güncelleme:

Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural, şiddet davasında hakim karşısına çıktı. Sıla'nın bugün verdiği ifadesinde "Ahmet Kural böbreklerime vurdu" demesinin üzerine tarafların avukatları duruşmada birbirine girdi.

Sıla, 29 Ekim 2018'de o dönem sevgilisi olan Ahmet Kural'ın Zekeriyaköy'deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığını belirterek savcılığa şikâyetçi olmuştu.

İkili bugün hakim karşısına çıktı. Kural'ın avukatı, Sıla'nın bugün verdiği ifadesinde "Ahmet böbreklerime vurdu" iddiasını sorunca gergin anlar yaşandı. Kural ve Gençoğlu'nun avukatları arasında sözle sataşma yaşandı.

SILA VE AHMET KURAL'IN AVUKATLARI DURUŞMADA BİRBİRİNE GİRDİ

Duruşmanın ilerleyen saatlerinde Ahmet Kural'ın avukatı Ahmet Kurutluoğlu Sıla'ya, "Daha önceki savcılık ifadenizde böbreklerinize vurma kısmını söylemediniz. Bu celsede söylüyorsunuz. Üstelik asistanınız, olayın ertesi günü idrarınızdan kan geldiğini söyledi. Böbreğe vurulması ile idrardan kan gelmesine bağlıyorsunuz." dedi.

Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural'ın Avukatları Duruşmada Birbirine Girdi

"BÖBREKLERİNİZİ KONTROL ETTİRDİNİZ Mİ?"

Sıla avukatın sözlerini doğrulayınca avukat Ahmet Kurutluoğlu, "Peki rapor var mı?" diye sordu. Sıla "Var... Dosyalarda bunlar mevcut değil" şeklinde cevap verince avukat konuşmasına şu şekilde devam etti: "Böbreklerinizi kontrol ettiniz mi? Raporu dosyaya sundunuz mu? Dosyada olmayan bir şey ve regl dönemiz aynı döneme gelmesi söz konusu olabilir mi?"

"KANLI GÖMLEĞİ NEDEN GERİ ALDINIZ?"

Ahmet Kural'ın avukatı, "Savcılık müracaatında, Sıla'nın pantolonu ve kanlı gömleği savcılığa sunuldu. Teslim edilen adli emanetteki delilleri neden geri aldınız?" sorusunu yöneltirken, "Bu delilin araştırılmasını istiyoruz. Delildeki kanın Ahmet Kural'ın dudağında gelen kan olduğunu düşünüyoruz" dedi. Bu sözler sonrası duruşma salonunda kısa süre sesler yükseldi. Sıla'nın avukatı Rezzan Epözdemir, Kural'ın avukatına karşı ses tonunu yükseltti.

Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural'ın Avukatları Duruşmada Birbirine Girdi

AVUKATLAR ARASINDA SÖZLÜ SATAŞMA YAŞANDI

Ahmet Kurutluoğlu'nun sorularının ardından Sıla'nın avukatı Rezzan Epözdemir, Ahmet Kural'ın avukatına sözlü sataşarak ortalığı gerdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

......:

Pislik herif. İnşallah kendisini de döverler bir gün.

5
13
yanıtYanıtla
ERKEK:

Kadının sözlü beyanı yeterlidir şeklinde saçma bir kanun varken, Eşitlik üzerine kurulu olması gereken adalet 3-0 kadınlardandan yanayken böyle mahkemeler daha çok kurulur. Böbreğine vurmuşta kan gelmişte, sonra o böbrek kendi kendinemi iyileşmiş? yahu böbreğinden kan gelicek kadar dayak yiyen biri ayağa kalkamaz!

15
1
yanıtYanıtla
kughjhb:

ism, ne tütküreyüm

yanıt0
yanıt0
Seçil:

Dinlenip dinlenip dövmüş madem onun günlerce kendine gelememesi lazım.morlukları hemen geçmez.kan oturur vücuduna.ayrıca olay gecesi niye hemen karakola gidip şikayetçi olmamış..

12
1
yanıtYanıtla
esse:

Sıla''yı artık hiç inandırıcı bulmuyorum tamam şiddet kötü ama adamı zıvanadan çıkarana kadar tahrik etmenin neresi doğru delil var mı yok; delil var mı geri aldım, şimdi aklıma geldi böbreğime de vurduyduydu inandırıcılık yok ama sonuna kadar devam beni dövdü önce kendini ikna etsin

10
2
yanıtYanıtla
ASLI:

bu sadece medyaya yansıyan şiddet olayı, yansımayan ne kadar olay var biliyormusunuz, ülkemin her köşesinde bu ve benzer ve bundan daha kötü ama kimsenin sahibi yok sıla gibi

5
5
yanıtYanıtla
Thrk:

Sen hangi Aslısın ?? Şu bizim çapkın kız Aslımı??

yanıt1
yanıt1
Hakkaniyet:

Kadin o Kadar yalan söylüyorki bir orama bir burama vurdu diyor. Neresine vurdu acaba? Böbreklerine vurmasi imkansiz. Böbrek bir ic organ, hizasini söylettirsen garanti bilmiyordur.

7
1
yanıtYanıtla
......:

Adamın uyuşturucu kullanmaktan 2014 yılında 10 ay hapis cezası alıp sonra 5 yıllık denetimli serbestlik verildiğini neden hiç yazmıyorsunuz? Her şeyi yazıp bunu yazmamak size yakışıyor mu?

4
3
yanıtYanıtla
Çankırılı Mevlüt Bilgin 18:

deli gibi çüküşme anlarının günahlarını ödüyorlar , açep buna kaç cm girdide böyle hırçınlaştı , ahmet çüküşmelerde nazik davranmayıp hard mı yaptı , belkide aşka gelip şömineden kaptıgı onudunu denemek istemesinden de kavga çıkmış olabılır

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title