Haberler

Sıla Gençoğlu, Hazer Amani'den Sonra Başka Bir Erkekle Samimi Bir Şekilde Görüntülendi

Güncelleme:

Sıla, MasterChef Hazer Amani gündemi bitmeden başka bir erkekle sarmaş dolaş görüntülendi.

Eski sevgilisi Ahmet Kural'la şiddet yüzünden mahkemelik olan Sıla, yine kafaları karıştırdı. MasterChef'te jüri üyeliği yapan Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülenen Sıla, bir hafta sonra gizemli bir erkekle samimi bir şekilde görüntülendi.

HAYRANI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Hayranı tarafından görüntülenen Sıla'nın erkek arkadaşıyla samimi görüntüleri magazin gündeminde çok ses getirecek.

İşte o görüntüler;

Sıla Gencoğlu, Gizemli Bir Erkekle Samimi Bir Şekilde Görüntülendi

Sıla Gencoğlu, Gizemli Bir Erkekle Samimi Bir Şekilde Görüntülendi

AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

30 Ekim'de Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddialarıyla şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, TV 8 ekranlarında bir dönem yayınlanan MasterChef programının sunucusu Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülendi. Evli olan Hazer Amani, Sıla hakkındaki aşk iddialarını yalanlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Hazer Amani Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (60)

???????aaaaa:

aile ve sosyal bilmem ne bakanlığı sılaya sahip çık . bak yine başına bişi gelcek. .

31
0
yanıtYanıtla
AHMET KURAL:

KİMSE BENİM GİBİ ÇAKAMAZ ARAMA BOŞUNA

22
3
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

BANA NE , SİZE NE, KİME NE .YETİŞKİN BEĞENİRSİNİZ BEGENMESİNİZ SANATÇI BİR KADIN KİMİNLE NERDE NE KADAR SAMİMİ KİMİ İLGİLENDİRİR. BİRİLERİNDEN İZNİNMİ ALMASI GEREKLİ.

3
22
yanıtYanıtla
HAHA:

KESS

yanıt13
yanıt1
..:

ŞİMDİ BAK KARDEŞİM SANATÇI ADI ALTINDAKİ İNSANLAR TOPLUMDA ÇOK ÖNE ÇIKAN KİŞİLER OLUNCA ÖRNEK ALINIYORLAR PEKİ SENİN VARSA ÇOLUĞUN ÇOCUĞUN BU ŞEKİLDE Mİ OLMALIYIM BEN BÜYÜYÜNCE DEMELİ BİRAZ DÜŞÜNEREK YAZIN BURAYA

yanıt5
yanıt1
MUTLU:

O kadar değil. Rotasını kaybetmiş gençlerimize kötü örnek oluyor. Her gün birisiyle hayvanlar gibi yaşamak istiyorlar.

yanıt7
yanıt1
CENGIZHAN:

SANATÇI TOPLUMA ÖRNEK AHLAK GENÇLERİMİZ VS VS DİYE SALAYAN ARKADAŞLAR. SABAH POGRAMLARİNA BAKIN VE 13 .14 YAŞLARINDA GENÇLERE ORTAMLARINA KONUŞMALARINA AĞIZLARINDA ÇIKAN KÜFÜRLER EE BİR BAKIN GÖRÜN DUYUN. VE BURDA ÖRNEK AHLAK VS VS DİYENLERİN BİR ÇOĞUNLUĞU BU İNSANLAR. VE YETİŞTİRDİĞİ ÇOCUKLAR

yanıt3
yanıt1
ADNYZN:

CENGİZHAN. . NE KADAR BOŞ GEREKSİZ BİR YORUMCUSUN LA FUZULİ CENGİZHAN

yanıt0
yanıt0
gökhan:

ahmet kurala haksızlık yaptı bu millet şimdi diycekler sıla ne yaparsa yapsın ahmetin şiddet uygulamaması lazımdı diye

20
2
yanıtYanıtla
Kasım6:

Buna grup kurmak lazım buna kimse yetmiyor

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title