Haberler

Şeyma Subaşı, Yeni Evinden İlk Görüntüyü Paylaştı

Güncelleme:

Aldığı 125 bin TL'lik nafaka ile günlerce konuşulan Subaşı'nın oturduğu evi Acun Ilıcalı satılığa çıkartmıştı. Şeyma Subaşı, bu sabah itibariyle yeni evinden ilk görüntüyü paylaştı.

"BEN ZATEN EVDEN AYRILACAKTIM" DEMİŞTİ

Subaşı, "İnanın konu hiç gazetelere yansıyan şekilde gelişmedi. Acun bilerek böyle yapıyor durumu asla söz konusu dahi değil. Acun evi zaten bana hediye olarak almamıştı. Beraber oturacaktık ki öyle de oldu zaten. Boşanma işlemi gerçekleşince de Acun kendi iradesiyle evi satmayı uygun buldu. Ben de zaten evden ayrılacaktım" açıklamasını yapmıştı.

Şeyma Subaşı, Yeni Evinden İlk Görüntüyü PaylaştıŞeyma'nın eski evindeki paylaşımı

YENİ EVİNE TAŞINDI

Subaşı bu açıklamadan 3 ay sonra yeni evine taşındı. Yeni evinden görüntü paylaşan Şeyma Subaşı, "Yeni evden yeni görünüm" notunu düştü.

Şeyma Subaşı, Yeni Evinden İlk Görüntüyü Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (26)

Gülcan:

Sen böyle devam et bol bol bacak göster çünkü başka hiç bir vasfın yok

17
1
yanıtYanıtla
ADALEETT:

Kadın ingilizceyi bile acun sayesinde öğrendi :)

15
1
yanıtYanıtla
La Kaza De Papel:

Ramazan günü orucum bozuldu. . . sırf şeymanın bacağından dolayı 61 gün kazaa etmek zorunda kalıcam. Bari hazır bozuldu daha güzel fotolar gönderin de keyfimiz yerine gelsin.

3
10
yanıtYanıtla
HADİ YA:

61 gün kaza orucu tutacan ve keyif mi yapıyorsun. . palavra sıktığın o kadar belli ki. neymiş orucu bozulmuş.

yanıt0
yanıt1
:

Oruçluyken magazin haberlerine bakmamak lazım

yanıt0
yanıt0
rahmetli.:

ya, şimdi her şey iyide. ben en çok bu kadının yaşlılığını merak ediyorum. acaba sonu nasıl olacak. ha ha ha haa.

11
0
yanıtYanıtla
karaca:

aysel gürel gibi olur

yanıt2
yanıt2
xxx:

ohhh şükür yeni evden ilk görüntüyü aldık. ölsekte gam yemeyiz. . . .

11
0
yanıtYanıtla
ali ihsan vuran:

şey. . . neyinle kazanıyorsun bunları şey. . . ma?

9
0
yanıtYanıtla
düşüş:

önceki eviyle aynı manzara sadece bu sefer baya uzaktan seyredıyo denızı bu ayrıntıyı bı ben mı yakaladım :D

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title