Haberler

Şeyma Subaşı, yabancı dostlarını överken Türk arkadaşlarını eleştirdi

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin doğum günü partisine katılan Şeyma Subaşı, muhabirlerin "Türk dostlarınızla mı yoksa yabancı dostlarınızla mı daha iyi anlaşıyorsunuz?" sorusuna verdiği cevapla Türk dostlarına gönderme yaptı.

Hazal Filiz Küçükköse'nin 28. yaş günü kutlamasına katılan Şeyma Subaşı, muhabirlerle sohbet ederken sık sık zaman geçirdiği yabancı dostlarına övgü yağdırırken Türk dostlarına da çok konuşulacak bir imada bulundu.

"YABANCI DOSTLARIM DEDİKODU YAPMIYOR"

Zemheri dizisinin başrol oyuncularından Hazal Filiz Küçükköse, yeni yaşını ünlü dostlarıyla kutladı. Ünlü akınının yaşandığı partiye katılanların arasında Şeyma Subaşı da yer aldı. Vaktinin büyük bir kısmını yurt dışındaki dostlarıyla geçiren Subaşı, Habertürk muhabirinin "Türk dostlarınızla mı yoksa yabancı dostlarınızla mı daha iyi anlaşıyorsunuz?" sorusuna "Yabancı arkadaşlarım ile daha iyi anlaşıyorum. Onlar daha pozitif ve daha samimi, güzel enerji veriyorlar. Dedikodu ve drama yapmıyorlar" şeklinde yanıt verdi.

Şeyma Subaşı, yabancı dostlarını överken Türk arkadaşlarını da eleştirdi

ENERJİ SERUMU TAKTIRDI

Sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerin başında gelen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bir sağlık merkezinde enerji serumu aldığını söyledi.

Şeyma Subaşı, yabancı dostlarını överken Türk arkadaşlarını da eleştirdi

Şeyma Subaşı, yabancı dostlarını överken Türk arkadaşlarını da eleştirdi

Şeyma Subaşı, yabancı dostlarını överken Türk arkadaşlarını da eleştirdi

Şeyma Subaşı, yabancı dostlarını överken Türk arkadaşlarını da eleştirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı DOST Partisi Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

SARI:

Bunun sonu son değil para azdırdı ALLAH. Islah etsin şımarık yaşam iyi olmaz

29
0
yanıtYanıtla
mardinli:

PEHH TÜRK DOSTLARINDA SANA BAYILIYODU O NAFAKA OLMASA BEN ONLARI GÖRÜRDÜM YANINDA

16
2
yanıtYanıtla
ac:

Acun istese bunun hiç bir haberini yayınlatmaz. Çoook ilginç

15
2
yanıtYanıtla
coni:

dogru soyluyo bizim milletten bi cacik olmaz, dedikodu yalan kurnazlik varda var !

10
6
yanıtYanıtla
Hey sen coni:

Herhalde kendini anlatıyorsun

yanıt4
yanıt0
vatandas:

senin ne kadar yabanci dostun olabilirki acun olmasaydi

15
0
yanıtYanıtla
.....:

türkler canını çok yakmış herhalde neyse

11
0
yanıtYanıtla
biri:

çok doğru söylemiş benceeee

4
7
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Dedikoducu olmayan yoktur. . benimde almanyada ve hollandada arkadaşlarım var eğer biri aramızdan ayrılsın dedikodu anında başlar. biz ve yabancıların arasındaki terk fark biz Türkler onlardan daha çok akraba ve komşularla olan sosyal yaşamımız olduğu için tabiki dedikodu ve problemler oluyor bu gayet normal. . . dedikodu her yerdedir. . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
ali:

Bu konuda hak veririm. Arkanı dönmeye gelmiyor, yüzüne gülenler başlıyorlar yerden yere vurmaya.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title