Haberler

Şeyma Subaşı, Sevgilisi DJ Guido Senia'nın Atkısıyla İstanbul'a Döndü

Güncelleme:

Phuket tatilinde beraber anıldığı DJ Guido Senia ile fotoğrafları ortaya çıkan Şeyma Subaşı, İstanbul'a boynunda Senia'nın atkısıyla döndü.

Şeyma Subaşı,Phuket tatilinden sevgilisinin atkısıyla döndü. Subaşı,Fransız DJ'in geçtiğimiz ay, "Satılık ruh yoktur" yazılı atkısıyla paylaştığı fotoğrafını beğenmişti.

PAYLAŞIMINDAKİ DETAY DİKKATLERDEN KAÇMADI

Guido Senia ve ailesi ile birlikte Tayland'da tatil yapan Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul'a döndüğünü takipçilerine duyurdu. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın paylaşımında ise dikkat çeken bir detay vardı.

Şeyma Subaşı, Sevgilisi DJ Guido Senia'nın Atkısıyla İstanbul'a Döndü

SARMAŞ DOLAŞ POZ VERDİLER

Şeyma Subaşı ile Fransız DJ Guido Senia, sarmaş dolaş verdiği pozla sevgili olduklarını doğrulamıştı.

Şeyma Subaşı, Sevgilisi DJ Guido Senia'nın Atkısıyla İstanbul'a Döndü

SEVGİLİSİNİN ATKISIYLA PAYLAŞIM YAPTI

Tayland'dan İstanbul'a dönüş yapan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından sevgilisi Guido Senia'nın atkısı ile paylaşım yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia İstanbul Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

Tunc:

Artık şeyma haberi görmek istemiyorum.

22
1
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

Kadın dersin ki atomu parçaladı. . . Aziz Sancar bile bu kadın kadar gündem olmadı şu ülkede. . .

22
0
yanıtYanıtla
odunkafa:

ahaha aziz sancar kim desen yüz kişiden bir kişi bilir

yanıt12
yanıt0
Topalkırkayak:

Bi piyasa fahişesini de insanda saymazlar mı

14
0
yanıtYanıtla
RET KİT.:

MAYMUN SURATLI KADIN.

11
1
yanıtYanıtla
zaza:

yeter artık şeyma görmek duymak istemiyoruz

12
0
yanıtYanıtla
UZMAN:

Şu kadını haber yapıp duruyorsunuz ya hiç bir şey demiyorum. Bu kadının nesi haber? Kim bu? Ne işe yarıyor? Faydası ne? KOCA BİR BOŞLUK. Kendinize haberci falan dersiniz bir de siz dışarda. . .

10
1
yanıtYanıtla
recep:

bunlara şeyma sponsor falan olmuştur bedava reklam

yanıt1
yanıt0
lülü:

İSTEDİĞİ İLE SEVGİLİ OLSUN İSTEDİĞİ İLE GEZSN DOLAŞSIN BİZENEEEEEEEE

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Seyma yok ol artik

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title