Haberler

Şeyma Subaşı'ndan Sevgilisine Dikkat Çeken Gönderme: Yeterli Olmuyor

Güncelleme:

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı göndermeyle dikkatleri üzerine çekti. Subaşı paylaştığı fotoğrafa, "Yeterli olmuyor." notunu ekledi.

Geçtiğimiz yılın son günlerinde İtalyan sevgilisi DJ Guido Senia ile birlikte görüntülenen ve o zamandan bu yana tutkulu bir aşk yaşayan Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşımlarla sevgilisine göndermeler yapmaktan geri durmuyor.

Şeyma Subaşı'ndan Sevgilisine Dikkat Çeken Gönderme: Yeterli Olmuyor

"YETERLİ OLMUYOR"

Senia ile yaşadığı beraberlik sırasında spora ve özellikle de boksa daha çok ilgi duymaya başladığı görülen Subaşı, hesabından yaptığı son paylaşımla boksun kendisi için bir tutkuya dönüşmeye başladığı gösterdi. Geride bıraktığımız haftalarda İtalyan sevgilisini İstanbul'da ağırlayan ve sonrasında da ona boks eldivenleri hediye eden Subaşı, bir kum torbası çalışmasının ardından elinde boks eldivenleriyle torbaya sarılmış olarak göründüğü kareyi "Yeterli olmuyor" sözleriyle paylaştı.

Şeyma Subaşı'ndan Sevgilisine Dikkat Çeken Gönderme: Yeterli Olmuyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (72)

HAKLIMIYIM:

Bundan bizene abicim bizi ne kadar ilgilendiriyor . doğrumuyum sanki herşey bitti yok şeyma böyle yok şöyle bizene arkadaş yaw

33
1
yanıtYanıtla
ENAYİSİN:

OKUMA

yanıt0
yanıt0
Mutlu:

Acip bakma habere zorlami actiriyorlar kardesim

yanıt3
yanıt9
ZaZa12:

Eyvah eyvah yine mi? Şeyma yemin olsun adını duyunca midem kalkıyor ya. . .

30
1
yanıtYanıtla
İSMİ KAZIM DEĞİL:

Neredeyse üç gündür Şeyma Subaşı haberi yapılmayınca ülke olarak çok endişelenmiştik öldü mü bu kadın ne oldu diye. . Teşekkür ederiz çok rahatladık

27
0
yanıtYanıtla
bLade:

Allahin belasi cok kudurdun oyle kudurdun ki iple zaptolmuyor Allah cok kuduranin basina bir musibet verir felegin sasar , yazik bu ulkeye ne katiyosun ne degerin var bir gün uyusturucudan dolayi öl de cesedim bir gece klubu tuvaletinde bulunsun , yeter artik ya haber yapmayin şunu

22
4
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Şeyma Allah canını alsın , dedim herhalde başına birşey geldi HİÇ ŞEYMA HABERİ yok diyordum , yine çıktın ha. . !!Senden haber almayınca işlerimiz ters gidiyor, aman HERŞEYİNE DİKKAT ET. . . . !!

21
0
yanıtYanıtla
YAHERRÜ YAMERRÜ:

NEDEN HER YAZZDIĞI HABER NEDEN ÖNEMLİ MEMLEKETİ Mİ KURTARIYOR NE

17
0
yanıtYanıtla
Deniz:

YETER ARTIK SU KADINI MANSET YAPIP DURMAYIN

15
0
yanıtYanıtla
acurs:

box eldiveni yetmiyormuş kum torbasını alırmıyım diye düşünüyo ben bunu anladım

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title