Haberler

Şeyma Subaşı'ndan Kızı Melisa Hakkında Skandal Sözler!

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Melisa'nın velayetinin Acun Ilıcalı'da kalmasıyla ilgili konuşarak, "Melisa'yı çanta gibi yanımda götüremiyorum." dedi.

Şeyma Subaşı, sık sık sevgilisi Guido Senia'nın yanına gitmesiyle gündem olurken bu kez de kızı Melisa hakkında yaptığı açıklamayla adından söz ettirdi.

Şeyma Subaşı'ndan Kızı Melisa Hakkında Skandal Sözler!

"MELİSA'YI ÇANTA GİBİ YANIMDA GÖTÜREMİYORUM!"

Şeyma Subaşı geçtiğimiz gün sahibi olduğu kafenin önünde muhabirlere açıklamalarda bulundu. Kızı Melisa'nın velayetinin Acun Ilıcalı'ya verilmesi hakkında konuşan Subaşı, "Velayet öyle olması gerekiyordu öyle oldu. Melisa'nın İstanbul'da okuması gerekiyor. Ben zaten yurtdışına git-gel yapıyorum. O yüzden Melisa'yı yanıma alamıyorum. Onu çanta gibi yanımda götüremiyorum" dedi.

Şeyma Subaşı'ndan Kızı Melisa Hakkında Skandal Sözler!

Şeyma Subaşı'ndan Kızı Melisa Hakkında Skandal Sözler!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (64)

Birkul:

Böyle insanlar kısırlaştırılmalı

50
3
yanıtYanıtla
xxx:

evlat çanta değildir onu isteyip bulamayanda coktur! Allah zenginliğinde hayırlısını versin madden cok iyi bir hayat yaşacak belki melisa ama anne sıcaklığından aile huzurundan yoksun. .

41
0
yanıtYanıtla
zeko:

Bu türlü bayanlara deger vermeye degmez, öncelikle aile ve din terbiyesi yok!

35
0
yanıtYanıtla
hüseyin erkek:

rahat rahat gidip çaktırmak istiyorum çocukla olmuyor diyor. . . rahat verip gelmek istiyor sevgilisine anlayın işte. . .

32
1
yanıtYanıtla
Hak:

Hepsi birer necaset. Al birini vur ötekine. Acun layıkını bulmuş evlenmiş.

29
3
yanıtYanıtla
.....:

Ee yaşlanınca da kızı aynı şeyi onun için söyler artık.atar bir bakım evine.bu işler böyledir

30
0
yanıtYanıtla
Veda:

Yazık kizcağiza ''Anne bak resim yaptım''diye göstereceği, ''burak benim saçını cekti''diye şikayet edeceği bir annesi yok evde. Şimdi bu kız geceleri uyanınca kime naz , niyaz yapacak.

28
0
yanıtYanıtla
imkansızı:

bu saözleri söylediyse bile hiç art niyet tasıdıgını sanmıyorum cünkü anne kendisi asla bir anne evladının hakkında ne kötü düşünür nede söyler bemce yalan bir haber

6
20
yanıtYanıtla
olmadı:

kozmik lemur denen vatandas beni görmeden bu sekilde yargılama hakkının sana kim verdi acac ki sende büyük ihtimalle karsı cinssin neyse ben bu sözleri kötü amaclı yazmadım ki yazmamda ama size sesleniyorum kozmik bey istersen bi tanı karsındakini

yanıt0
yanıt0
bombastic:

bu müsveddeyi istisnasız hergün en az iki kere haber yapıyorsunuz sizede yazıklar olsun

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title