Haberler

Şeyma Subaşı, kendisini eleştiren Fatih Altaylı'ya sert çıktı: Beni erkekler takip etmesin

Güncelleme:

Fatih Altaylı, Türk Hava Yolları'na seslenerek "9 saat aktarmalı uçuyoruz, İstanbul-İbiza uçuşu koysanız artık" diyen Şeyma Subaşı'na "Köy yanar, k.. taranır" diyerek tepki gösterdi. Altaylı'nın bu sözlerine cevap veren Subaşı ise "Kendimle gurur duyuyorum. Ben de boş şeyler var, beni erkekler takip etmesin" dedi.

Sık sık yurt dışına çıkan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda Türk Hava Yolları'na seslenerek İbiza'ya aktarmasız uçmak istedi. Bu sözlerinden dolayı Fatih Altaylı tarafından eleştirilen Subaşı'dan konuya cevap gecikmedi.

"THY BİZİ BU ÇİLEDEN KURTARIN"

Şeyma Subaşı, THY'ye seslenerek "9 saat aktarmalı uçuyoruz bu çileden bizi kurtarın lütfen. İstanbul İbiza uçuşu artık koysanız. Eminiz bu yaz bir çok insan bunu bekliyor" dedi. Subaşı'nın kısa sürede gündem olan videosunu köşesine taşıyan Altaylı ise sert sözlerle yüklenerek "Köy yanar, k… taranır' durumu" yorumu yaptı.

Şeyma Subaşı, kendisini eleştiren Fatih Altaylı'ya sert çıktı: Beni erkekler takip etmesin

"ÇOK BİR ŞEY BEKLEMEYİN BENDEN"

Fatih Altaylı'nın kendisini eleştirdiğini gören Şeyma Subaşı ise yeni bir video yayınlayarak şunları söyledi: "Çok değerli ve başarılı Fatih Altaylı, bugün köşe yazısında beni yazmış. 'Köy yanar, k… taranır' demiş için. Eğer siz bile beni konuşuyorsanız, ben doğru yoldayım ve çok başarılıyım. Kendimle gurur duyuyorum. Sanırım sizler için o kadar değerliyim ve beni öyle konumlara koydunuz ki; politikadan konuşmamı, ülkeyi kurtarmayı bekliyorsunuz. Arkadaşlar ben Şeyma'yım. Zaten saç, makyaj, güzellik, spor, kıyafet paylaşıyorum o kadar. Ben size bir şey vermedim ki. Çok bir şey beklemeyin benden, bende sadece bunlar var. Çok şeyler yok bende, ancak bu kadar var. Bende boş şeyler var. Beni erkekler takip etmesin, kızlar takip etsin sadece."

Şeyma Subaşı, kendisini eleştiren Fatih Altaylı'ya sert çıktı: Beni erkekler takip etmesinFatih Altaylı

"MEMLEKET NELERLE BOĞUŞUYOR, BU KIZCAĞIZ NE İSTİYOR"

Fatih Altaylı köşe yazısında Şeyma Subaşı hakkında şunları söylemişti:

"Şeyma Subaşı, THY'den talepte bulunmuş.

'İbiza'ya gitmek aktarmalarla 9 saati buluyor, perişan oluyoruz. Lütfen buraya direk uçuş koyun.'

THY bu talebi kabul eder mi bilmiyorum.

Ancak tam bir "Köy yanar, k… taranır" durumu.

Memleket nelerle boğuşuyor, bu kızcağız ne istiyor!

E o da haklı tabii…

Alışmıştı özel uçaklara.

Şimdi aktarma…

Zor hayat."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Altaylı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500

Yorumlar (23)

didem.:

bu kadın saçmalığın kaçıncı boyutunda acaba

39
0
yanıtYanıtla
Neva:

Fatih Altaylı seni takip etmiyordur açıklaman haber sitelerine düştüğü için haberi olmuştur. Ben de kitabını okumadım ama yüzüne hidrolik asit sürdüğünü biliyorum.

33
0
yanıtYanıtla
ZAZA:

Anlamadım ŞEYMA Neyinle GURUR Duyuyorsun. ??????? PırrrrrrrrT.

31
0
yanıtYanıtla
s:

şuna verilen 125 binlik nafakayı bir kaldırsanıza bir bakalım 1 gun dayanabilecekmi?Bi kaldırın şu nafaka zırvalıgınıda bunun gibiler bi tepe taklak olsunlar

26
0
yanıtYanıtla
cenkin:

Çocuklarımıza yazık değilmi seni takip edeceklerde senden ne öğrenecekler. Allah esirgesin çocuklarımızı.

25
0
yanıtYanıtla
eysa:

tamam kadını sevmeyebilirsin ama cevapta vermek zorunda değilsin. Madem adam akıllı cevap veremeyeceksin hiç ağzını açma. Şeyma Subaşını çok sevdiğim için değil bu yorumum. Benim burda gördüğüm ''herkes vuruyor zaten, bir de ben vurayım da millet beni alkışlasın. '' çirkinsiniz.

4
20
yanıtYanıtla
waowww:

şeyma haklı. beğenmeyen takip etmesin, prim vermesin. . .

12
12
yanıtYanıtla
ATİK:

DANGER. . BU KADIN ŞEYTANA PABUCUNU TERS GİYDİRİR VALLAH . ALLAH DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN

22
0
yanıtYanıtla
bos isler:

en azindan kendini biliyormus onu ögrendik

16
0
yanıtYanıtla
uzun:

senı kım takıp eder be

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title