Haberler

Serdar Ortaç, şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığını itiraf etti

Güncelleme:

Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini 6 ay önce tek celsede sonlandıran Serdar Ortaç, şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşamaya başladı. Yeni ilişkisi hakkında konuşan Ortaç, "Şu an çok mutluyuz" dedi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan ile 6 ay önce tek celsede boşandı. Aylar sonra yeni bir ilişkiye başlayan Ortaç, yeni aşkı hakkında ilk kez konuştu.

"ENERJİMİZ AŞKA DÖNÜŞTÜ"

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Seçil Gür ile bir mekandan çıkarken görüntülendi ve ikilinin bir süredir aşk yaşadığı ortaya çıktı. Dün muhabirlerle sohbet eden ünlü şarkıcı yeni ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Şarkıcı Seçil Gür ile birlikte olan Ortaç, "10 yıllık bir arkadaşlığımız söz konusu, yeni bir parça için bir araya geldik ama aramızdaki enerji çok yüksekti. Bu da ikimiz için aşka dönüştü şu an çok mutluyuz" dedi.

Serdar Ortaç, şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığını itiraf etti

BEBEK SORULARINA CEVAP VERDİ

Uzun zamandır çocuk istediğini dile getiren Serdar Ortaç, muhabirin "Seçil hanımla çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bakalım zaman bize neler gösterecek" cevabını vererek evliliğe yeşil ışık yaktığını gösterdi.

SEÇİL GÜR KİMDİR?

Seçil Gür, 1 Ocak'da Almanya'nın Hof kasabasında doğdu. Aslen Adanalı olan Gür, müzik hayatına 12 yaşında Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası viola sanatçısı Meral Sayın'dan aldığı solfej dersleriyle başladı. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana da tamamladıktan sonra 1999 yılında İstanbul'a geldi. Kısa süreli sahne deneyimlerinin ardından keman virtiözü kuzeni Hande Özyürek'in teşviki ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin hocalarından Sema Çal'dan opera eğitimi alıp çeşitli antik aria eserlerini icra etti.

Serdar Ortaç, şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığını itiraf etti

2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümüne girerek akademik çalışmalarını Nevzat Atlığ, Münip Utandı, Mustafa Doğan Dikmen, Cengiz Ünal, Emel Şenocak, Erol Uras, Sinem Özdemir, Mehmet Emin Bitmez, Nurlu Eral, Emin Baykırkık gibi hocalardan şan ud, piyano, Batı ve Türk müziği solfeji, üslup repertuar ve mimik diksiyon alanlarında eğitim alarak sürdürdü.

Nevzat Atlığ yönetimindeki Tamburi Mustafa Çavuş Efendi ve neva-kar konserlerinde korist-solist olarak görev aldı. Yine 2009 yılında Altunizade Kültür Merkezinde düzenlenen Emel Şenocak yönetimindeki çeşitli konserlerde görev alan ve saygıdeğer Erol Parlak ve Cenk Öztürk yönetimindeki konserlerde de aktif olarak görev alan Seçil, 2011'de akademik eğitimini tamamladı.

2008 yılında Stüdyo Oyuncuları çatısı altında Şahika Tekand ve Esad Tekand'dan oyunculuk ve sanat tarihi üzerine eğitim aldı. Ayrıca eğitim kurumlarında eğitmenlik görevi de üstlenen Seçil Gür, aynı zamanda beste-söz yazarlığı, konser etkinliklerini de sürdürüyor.

Serdar Ortaç, şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığını itiraf etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

Adınızı Yazın:

ATTAN İNİP EŞEĞE BİNMEK BUDUR SANIRIM

6
14
yanıtYanıtla
abidin:

gözlerin görmüyor galiba doktora git

yanıt4
yanıt1
..:

tamam kes

yanıt0
yanıt1
...:

Yürü lan armut.....

yanıt0
yanıt0
DJ BORİS BREJCHA:

DIŞARDA GÖRSEN BAKMAZSIN AMA PARA OLUNCA BAKILIYORSUN . ÖRNEKTE OLDUĞU GİBİ.

14
3
yanıtYanıtla
PATPATCI:

aferim serdar durmak yok yola devam

10
2
yanıtYanıtla
ZIRNACI:

bence serdar ortaç bir çok ünlü sanatçıdan daha fazla adam, kimseyle işi yok helal sana

8
3
yanıtYanıtla
ziyaa:

Aleyna Tilki''ye benziyor la bu kadın.

10
0
yanıtYanıtla
Nejl@:

Çok hoş bir bayan kimse sallamasın. Ama Serdarla uyumu ne kadar işte o tartışılır :))

6
2
yanıtYanıtla
ironman:

Bu sıfata bu kız nasıl baktı lan

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title