Haberler

Serdar Ortaç eşinin omzuna elini atamadığı için isyan etti

Güncelleme:

Kısa boyundan yakınan şarkıcı Serdar Ortaç elini eşinin omuzuna atamadığı için dert yandı.

Boşanacakları haberleriyle gündemi uzun süre meşgul eden Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'ın arasındaki boy farkına şarkıcıdan ilginç bir yorum geldi.

Önceki akşam Didim'deki bir otelde sahneye çıkan Serdar Ortaç konser öncesi samimi açıklamalarda bulundu.

"UZUN BOYLU OLMAK İSTERDİM"

İlk kez eşi ile arasındaki boy farkının kendisini rahatsız ettiğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Benim boyun 1.67 cm. Eşim Chloe benden uzun, 1.77 cm boyunda. Karımın omzuna el atmak istiyorum, atamıyorum. Dünyaya bir daha gelsem uzun boylu olmak isterdim." dedi.

Serdar Ortaç eşinin omzuna elini atamadığı için isyan etti

"BEN CÜCE DEĞİLİM"

Serdar Ortaç, eşiyle olan boy farkından dolayı daha önce de dert yanmıştı. Ortaç, "Chloe ile aramızdaki boy farkı bazen sorun oluyor. Bana 'Ben uzun boylu değilim sen kısasın' diyor. Türk standardı 1.67 ben 1.69'um karım 1.80 topuklu giyiyor oluyor 2 metre, ben cüce değilim o uzun boylu ben ona 'zürafa' diyor muyum?.." ifadelerini kullanmıştı.

Serdar Ortaç eşinin omzuna elini atamadığı için isyan etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Didim Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (47)

uCube:

Serdar Ortaç, topuklu giyin o zaman atarsın elini omuzuna. ;)))

45
1
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Chloe böyle, chloe söyle. eeeeh biktik artik senin bu dert yanmalarindan. Kadin tas gibi, sende biraz özgüvenin olsun. Aglanip durma, adam ol, erkek ol.

16
2
yanıtYanıtla
.....:

Alemde ne dertler var bizde derdimizi dert sanıyoruz

18
0
yanıtYanıtla
gogocan:

Parana göre degil boyuna göre bulaydın sende

17
1
yanıtYanıtla
areks ajans:

milletin derdine bak yahu. . . açlıktan dolayı cebinde 1, 5 tl ve cakmakla parkta ölen insan var beylerr. .

15
2
yanıtYanıtla
ESENGÜL:

boyundan büyük işlere uzanmaya kalkma

15
1
yanıtYanıtla
Kokoo:

10-15 cm topuklu ayakkabı giymesin bi zahmet. Tüm fedakarlıkları serdar yapıyor kadında topuklu giymesin canım o kadarcıkta olsa yapsın bişeyler belli ki adamın takıntısı var. O kadar fedakarlıkta yapamayacaksanız ne diye evlenirsiniz be kardeşim

10
3
yanıtYanıtla
VEDAT1973:

hadi ordan karı boylu poslu serdara sormak lazım ne diye evlendin diye doğurtamadı bile karıyı

yanıt4
yanıt2
DERT ETTİĞİN ŞEYE BAK:

NE YAPACAN OMZUNU KARDEŞ ELİNİN ULAŞTIĞI YERLERDE CEVHERLER VAR ONLARLA İLGİLEN SEN, , , ,

11
1
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

omzuna atamıyorsan beline at sende derdine bak adamın tövbe yarabbi ya

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title