Haberler

Senegalli Turiste "Terörist" Diyen Taksici, Meslektaşları Tarafından Darbedildi

Senegalli yolcuya yönelik sözleri ile gündeme gelen taksiciyi, çalıştığı taksi durağındaki şoförler darp etti. Ayrıca, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, aracına aldığı Senegalli turiste hakaret eden taksicinin ihraç edildiğini açıkladı.

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda bir taksici aracına aldığı Senegalli turisti "Sen terörist misin, cami bombalamaya mı geldin" diyerek aşağıladı. Senegalli turist, kendisine hakaret eden ve fazla para isteyen taksiciyi kameraya kaydetti. Senegalli turist polise başvurarak taksiciden şikayetçi olmuştu.

Senegalli yolcuya yönelik sözleri ile gündeme gelen taksiciyi, çalıştığı taksi durağındaki şoförler darp etti.

ATATÜRK HAVALİMANI TAKSİCİLER KOOPERATİFİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nden yapılan açıklamada, "Sözde taksi sürücüsü olarak adlandırabileceğimiz kişi tarafından Senegal uyruklu yolcuya karşı takınılan üslup, ifadeler, cümleler mesleğimize,meslek erbabına hatta insanlığa yakıştırılmayacak düzeydedir.

Şikayete konu olan Taksi sürücüsünün Kooperatifimiz ile ilişiği Disiplin Kurulu toplantısında kesilmiştir. Kişiye ait işlem ile bilgiler İstanbul Büyükşehir Belediyesi nezdinde ilgili kuruluşlar ile ivedilikle paylaşılmıştır.

Şikayete konu olan taksi sürücüsünün çalışma ruhsatının iptali neticesinde bundan sonra hiç bir ticari takside çalışmaması uygunluğu ve görüşü bildirilmiştir.

Bundan sonraki süreçte konunun yasal platformlarda en sert şekilde cezalandırma ile sonuçlanması adına taraf olacağımızı önemle ifade etmek istiyoruz" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (125)

DOST:

BU TAKSiCiYi BiR MAYMUNA DEGiSTiNiZ. KAHROLUN.

6
20
yanıtYanıtla
UBER:

Sende o edepsizle aynı seviyede bir taksicisin, olsan olsan onun dostu değil, postu olursun. . . kesin.

yanıt4
yanıt1
YIGIT MUHTAC OLMUS KURU SOGANA:

17 YILDA ÜLKENIN GELDIGI HALE BAKIN

11
11
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Hayırdır başına taksicilerden kötü bir şey (Anladın sen onu) mi geldi. O kadar beyinsizce ve salakça yorumlar yapıyorsunuz ki sen ve senin gibilerin beyinlerinin olup olmadığından emin değilim. Bir gün seni şey yapsalar onuda hükümetten bileceksin, senin niyetin başka, laf olsun diye siyaset yorumu yapıyorsun. Beyinsiz zeka özürlü. Sanırım sen o günleri görmedin ama bir gecede yaklaşık 20 banka battı bu ülkede, niye onları söylemiyorsun?

yanıt6
yanıt6
Ulubatlı:

Sen ozaman 17 yaşındasın....önceleri bilmessin.

yanıt2
yanıt6
VİCDAN:

Taksici iğrenç bir suç işledi evet ama cezasını devletin mahkemesi verecek hangi hakla diğer taksiciler darp ediyor ? adamı Darp eden taksiciler de suç işlemiş olmuyor mu ? Taksi kooperatifi bir adam yakalayıp günah keçisi yapacağınıza kendi üyelerinizi kontrole eğitime tabi tutsanız daha iyi olmaz mı ? Dayak atan taksicilere ne işlem uygulandı acaba ? siz medeni olun ki üyeleriniz de müşteriye ona göre davransın.

11
11
yanıtYanıtla
ghetto:

bu edeptir adaptır kimse senin 35-40 yaşına gelmiş adamım diye gezen mahluğunu terbiye etmek zorunda değil , hele ki bu gibi bir durumun taksici camiasıyla yönetimiyle hiç bir alakası yok insan olan aracına yolcu olarak aldığı birine bu şekilde muamele yapmaz yaparsa da bunun karşılığı aynen böyle olmalıdır cahil herif seni

yanıt8
yanıt1
Övünen türkiye:

Hükümeti tebrik ediyorum bizi avrupa nasıl rezil kepaze edeceklerini çok iyi biliyorlar iktidar seçimi ilk kazandığında dolar 2 tl di şimdi aradan 17 yıl geçti dolar 5.60 tl olmuş ben anlamadım geriye gitmek istiyorum ne kadar ileri gittikçe dolar euro almış başını gidiyor iflaslarin ardı arkası kesilmiyor ekonomiyi damat yonetemiyor hem damat demişken damat ferit vardı birara ben onu berata benzetiyorum...

13
8
yanıtYanıtla
ERTEURKER:

oldu tamam ne demek emrin olur . . . . tabi ki. .

yanıt1
yanıt1
Ilhami:

Sacmalik ülkenin yargisi mahkemesi var onlara mi kaldi hessp sormak

5
16
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title