Haberler

Şehit Uzman Çavuş Neşet Gök İçin Mevlit Okutuldu

Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce 4 Ekim'de düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Neşet Gök için Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp tarafından mevlit okutuldu.

Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce 4 Ekim'de düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Neşet Gök için Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp tarafından mevlit okutuldu.

Cuma namazı öncesi Çarşı Camii'nde gerçekleştirilen mevlit programına, Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Vali Yardımcısı Alper Balcı, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, İl Müftüsü Bekir Gerek, Kaymakam Samet Öztürk, İlçe Belediye Başkanı Özkan Alp, şehidin babası Turan Gök, annesi Nurcan Gök, erkek kardeşleri Burak ve Batuhan Gök ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, müftülük görevlileri tarafından ilahiler seslendirildi. Eller semaya kaldırılarak vatanın ve milletin mukaddesatı uğruna şehit olanlar için dualar edildi.

Daha sonra namaz çıkışı mevlit programına katılan şehit yakınlarına ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu, Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle vatandaşa aşure dağıttı.

Mevlit sonrasında şehidin ailesine sabırlar dileyen Vali Çakacak, şunları söyledi:

"Bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Bu cennet vatanda, bu güzel ülkede bağımsız olarak yaşıyorsak, bayrağımız gönderde nazlı nazlı dalgalanıyorsa, bugün huzur ve güven içinde günlük hayatımıza devam edebiliyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onların fedakarlıkları, onların hakları hiçbir şeyle ödenemez. Onların bize emaneti olan aileleri için her zaman devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Milletçe aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özkan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title