Haberler

Şehir Magandası, Küçük Çocuğun Başına Silah Dayayıp "Sıkarım Kafana" Diyerek Tehdit Etti

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de şehir magandası, yakasına yapıştığı küçük çocuğu başına silah dayayıp "Sıkarım kafana, vururum seni" diyerek tehdit etti.

İstanbul Kadıköy'de bir kafede kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Yakasına yapıştığı çocuğun kafasına silah dayayan kişi "Sıkarım kafana, vururum seni" diyerek tehdit etti. Korku dolu anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN KAFASINA SİLAH DAYADI

Çocuğun yakını mı yoksa kafede bulunan bir müşteri mi bilinmiyor, aklı sıra çocuğa şaka yapıyordu. Çocuğu havaya kaldırdı, elindeki tabancayı başına dayadı, 'Sıkarım kafana, vurum seni' diyerek tehdit etti.

KORKU DOLU ANLARI KAMERAYA KAYDETTİLER

O anları kameraya alan kişi de yaşananları engellemek yerine 'sakin ol' demekle yetindi. Videoyu kaydedenler korku dolu 15 saniyeyi sosyal medyada paylaştı, tepki çekince de sildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

Gündem-Bugün:

Ülke öküz dolu. Seviye dip yaptı.

25
0
yanıtYanıtla
alex de yeter:

bu silahlar bu kadar kolay bellerinde oluyor.Pompali tufekler neden ulkemizde yasaklanmiyor.Sigara icene her turlu ekranlarda buzlanma yapiyoruz...Silah sigaradan 1 milyon kere daha tehlikeli ve zararli...Silah a hayir Yasamaya evet

25
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

lan at hırsızı. çocuk lan o çocuk. kansız soytarı. holiganı asmalı ayaklarından tavana. Osmanlı falakasına yatırmalı. eşek sudan gelinceye kadar hatta eşeğin beklemeden falakaya çekmeli dürzüyü. .

24
0
yanıtYanıtla
Dersimli:

Ovacık Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoglu İktidarda Olsaydı Ülkede Huzur Hakim Olurdu.

19
2
yanıtYanıtla
YETERRRRRR:

SAVCILAR GÖREVE

18
2
yanıtYanıtla
maytar:

kımın savcısı

yanıt3
yanıt0
Off off:

Bu cani hakkinda tck 96/2 maddesi geregibce eziyet etme sucundann dava acilsa cocugun yasi ve yakinlik derecesine gore insallah yaniliyorumdur alacagi ceza ust sinirdan olsa en fazla 8 yil birden fazla kez bu eylemi gerceklestirdiginden tck 43 uygulansa ceza 1/2. Oraninda artar olur sana 12 yil bundan otesi zor gorunuyor bununda en fazla 2/3 unu yatar varmi boyle bisey allah islah etsin yazik insanligindan utan diyecem zaten insan olan bunu yapmaz

19
0
yanıtYanıtla
AHMETS:

NAMERT SOYSUZ LİMON MU SIKIYORSUN . . . AŞAĞILIK. . . MAHLUKAT SENİ. .

16
0
yanıtYanıtla
İNSANLARI SEVECEKSİN:

orda bir ALLAHIN KULU yok muydu. bu sapsız psikopat kovboyu evire çevire dövecek. . insan kulu.

13
1
yanıtYanıtla
ankarali:

toplumu aklaksizlasirmak baskalarininda önünü acmak icin bu serseri talimatla bunu yapmiyosa bende hicbisey bilmiyom yeniden ahilik geleneklerine sarilmamiz lazim sart

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title