Haberler

Sedat Peker, Ne İş Yaptığını ve Aylık Gelirini Açıkladı

Güncelleme:

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hüküm giyen ve yıllarca cezaevinde kalan Sedat Peker, mahkemedeki kimlik sorgusunda aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu belirtti.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'yı sosyal medya üzerinden tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan Sedat Peker, mahkemede aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu belirtti.

ÖSO'YA YARDIM ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Özgür Suriye Ordusu'na yardımda bulunduğunu açıklayan Sedat Peker, "Kardeşlerimiz için kışlık askeri kamuflaj ve ayrıca da laptop bilgisayar, askeri nitelikli drone ve üstün nitelikli dürbünlerden oluşan teknolojik ekipmanları yüce allahın izniyle bugün yola çıkarıyorum" ifadesini kullanmıştı.

Sedat Peker, Mahkemede Aylık Gelirini Açıkladı

"AYLIK GELİRİM 30 BİN TL" DEDİ

Yaptığı bu yardımla adından söz ettiren Sedat Peker, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya yönelik "Halen daha hayattasın. Seni bugüne kadar öldürmemiş olmam bile benim suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtıdır" sözleri için hakim karşısına çıktı. Davadan beraat eden Peker, kimlik sorgusunda, serbest meslek sahibi ve aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu, evli ve 5 çocuk babası olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Altaylı Sedat Peker Habertürk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (213)

Ahmet:

Sedat peker vatan perver bir milliyetçidir

12
85
yanıtYanıtla
Enişte:

Biz de yedik. Muhahahaha. . .

yanıt15
yanıt1
Ergenekon:

Milliyetçiliği kirletmeyin

yanıt16
yanıt1
Heron:

Nerde ne kadar pis iş yapan varsa sonunda ben Milliyetçiyim.Vatanseverim yada dindarım nutukları atan sahtekarlar sözde kendilerini kamufle edeceklerini sanıyorlar ancak kimse bunu yutacak kadar aptal değildir

yanıt10
yanıt1
KARA:

Acaba hangi örümcek kafalılar buna inanıyor işini söyle de bilsin o zaman bu para kaynağını TÜRKİYE de herkes senin ne iş yaptığını biliyor şakamısın dalga mı geçiyorsun o aklınla. . .

84
13
yanıtYanıtla
işçi mehmet:

tabi canım mutlaka öyledir ya bu tip insanları dünyanın hıç bir yerinde böyle yüceltmezler bunlar devlet otoritesinin zayif oldugu ülkelerde olur ne kadar ayıp

78
15
yanıtYanıtla
okumuş:

Devlet otoriteleri güçlü ya. . İtalyada, İspanyada, ABD''de yok demekki bunlardan.

yanıt3
yanıt1
memur salih:

iççi kardeşim mehmet, mafia yapılanmaları gelişmiş gelişmemiş fark etmiyor korkak insanların olduğu heryerde oluyor. sen avrupada mafia yokmu sanıyorsun dik alası var. oralarda devlet otoritesi mi zayıf? senin gibi her konuda devletini suçlayan KORKAK insanlar yüzünden bu insanlar güçleniyor.

yanıt2
yanıt0
SEN ONU KÜLAHIMA ANLAT MAHALLE SERSERİSİ:

MAFYA BOZUNTUSU

74
14
yanıtYanıtla
çetin:

hadi ordan hadsiz

yanıt6
yanıt32
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title