Haberler

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in Devlet Bahçeli ile Fotoğrafındaki Photoshop Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, MHP'li aday eşiyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Yeşilmen'in Bahçeli ile çekilen fotoğrafına "Photoshoptan Devlet Bahçeli de nasibini almış' yorumları yapıldı.

Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, Mhp'li Çukurova Belediye Başkan adayı eşi Ali Uğur Akbaş ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Yeliz Yeşilmen'in Bahçeli ile attığı fotoğrafta boylarının normalden uzun görünmesi takipçilerinin gözünden kaçmadı.

DEVLET BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİLER

Eşiyle Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden ve bu anları sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan şarkıcı Yeliz Yeşilmen, adeta alay konusu oldu. Yeşilmen'in takipçileri paylaşılan fotoğrafta boylarının normalden uzun olduğunu söyleyerek şarkıcıyı yorum yağmuruna tuttu.

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in Devlet Bahçeli ile Olan Fotoğrafındaki Photoshop Sosyal Medyayı Salladı

"PHOTOSHOPTAN DEVLET BAHÇELİ'DE NASİBİNİ ALMIŞ"

Yeşilmen'in fotoğrafına "Sayın Devlet Bahçeli Bey'in boyu da sizin photoshoptan nasibini almış.', 'Bu kadar photoshopu abartmayın' gibi yorumlar yapıldı.

İşte Yeliz Yeşilmen ve Devlet Bahçeli'nin fotoğrafına gelen bazı yorumlar...

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in Devlet Bahçeli ile Olan Fotoğrafındaki Photoshop Sosyal Medyayı Salladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yeliz Yeşilmen Devlet Bahçeli MHP Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

jojocu:

devlet beyin çeketi ilikli o yanındaki ayı kim öyle ayı gibi durmuş

28
3
yanıtYanıtla
bb:

5 beden küçük giymiş nasıl iliklesin

yanıt10
yanıt0
ünal:

sen nasıl bi mahluksun yaaa yelloz yeşilmen

19
7
yanıtYanıtla
ronaldo:

Sn. Bahçeli ceketinin düğmesini iliklemiş, yanındaki şahsın önü açık. Yahu sen başka olsun nolur, devlet terbiyesi bilmek başka bir şey.

17
6
yanıtYanıtla
MESSI:

göbekten kapanmıyor :)

yanıt10
yanıt0
Dürbünlü:

Bahçeli gibi biri daha dünyaya gelmez,,sayın türkeşin kemiklerini sızlatan adam diye anılacaktır.partiyi bitirdi,,daha ne yapacaktı.

19
3
yanıtYanıtla
ekonomi:

TÜRKİYE NİN DÜŞTÜĞÜ DURUMA BAKIN YAZIK VALLA YAZIK

18
2
yanıtYanıtla
önce ınsan:

. . . . . . . . . . . . protokole gırıyorsan at bınıcılerı gıbı gıyınılmez bırı bu kadına anlatsın bınayleh

19
1
yanıtYanıtla
...........PISKEVETCI:

PISKEVETCILER BIRBIRINI BULMUS

7
12
yanıtYanıtla
...:

DÜŞMÜŞ NE DİYELİM

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title