Haberler

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Sette Olay Çıkardığı Söylenen Can Yaman'a Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sette sorun çıkararak bir yardımcı oyuncuya fotoğraf makinesi attığı iddia edilen yakışıklı oyuncu Can Yaman'a "Çok şımarıksın, senden 20 tane var akıllı ol" diyerek ateş püskürdü.

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman'ın, çekimleri izleyen bir izleyiciye sinirlenerek elindeki fotoğraf makinesini fırlattığı ve makinenin de yardımcı oyuncunun başına gelerek apar topar hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Demet Özdemir, rol arkadaşının başına gelen olayda bir hayran tarafından hakaretlere maruz kalındığını ve Yaman'ın fotoğraf makinesini elinden düşürdüğünü açıkladı. Ancak şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabından yakışıklı oyuncuya demediğini bırakmadı.

"SENDEN 20 TANE VAR AKILLI OL"

Can Yaman ve Demet Özdemir'in fotoğrafını paylaşan Tuğba Ekinci, yakışıklı oyuncuya şu sözlerle sitem etti:

"Beni iyi tanı unutma sözlerimi kimin çocuğusun bilmiyorum aileni tanımam çok şımarık sın ne oldum delisi senden iyi , babandan dayak yememişsin , daha öncede kıza bardak attın, şimdide bu şekildesin yazık o boya posa bu ülke sana para kazandırıyor .Jön falanda değilsin erkek adam saçı röfleyle gezmez bu senaryodan sonra da yemez bu saçın başka senaryolarda bir halta da benzemiyorsun röflesiz, senden 20 tane var akıllı ol etraf saf küçük kızlardan ibaret değil can oğlum."

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Sette Olay Çıkardığı Söylenen Can Yaman'a Ateş Püskürdü

DEMET ÖZDEMİR OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTI

Öte yandan yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Demet Özdemir, "Bugün haberlerde "hayran" adı altında bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup uyarıldığı halde uzaklaşmamıştır... Kaydı kesip Can'ın kolundan tutup bana laf atmıştır. Can da sözde hayrandan kolunu kurtarmaya çalışırken fotoğraf makinesi elinden düşmüştür." ifadelerini kullandı. Yaman ise, rol arkadaşının paylaşımı kendi Instagram hesabından paylaştı.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Sette Olay Çıkardığı Söylenen Can Yaman'a Ateş Püskürdü

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Sette Olay Çıkardığı Söylenen Can Yaman'a Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Özdemir Tuğba Ekinci Can Yaman Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (32)

A:

HELAL OLSUN AĞZINA SAĞLIK TUĞBA HANIM TEBRİK EDİYORUM SİZİ

9
9
yanıtYanıtla
ali:

Geçmişte neler yaptığını bilmesek, senide bir şey sanacaz. Yaptığın rezillikleri, şımarıklıkları ne çabuk unuttun

12
2
yanıtYanıtla
jjjjj:

tuğba bi sus allasen gshshs

10
3
yanıtYanıtla
Röfleli canın en büyük hayranı:

20 tane olabilir ama senden bir tane çünkü senin gibi birisi daha dünyaya gelmedi yani kıskançlıktan ölen birisi????

7
6
yanıtYanıtla
RACO:

hile hurdayla istanbulu ele geçirmek için çalışma yapıyolarmış geçersiz oyları geçerli hale getirip kendi hanelerine yazacaklar böyle bişey yaparsanız genel seçimde sizi sandığa gömeriz verilen oya saygılı olun seçilen adama saygılı olun bu ülke kimsenin babasının çiftliği değil senden taraf olunca iyi güzel ses yok karşıdan olunca pis kaka beceremez yapamaz , az bi elinizi çekin be şu milletin üzerinden , istanbulu ankarayı tehdit ediyolarmış genel seçimde ödersiniz bunun faturasını sorun yok

8
4
yanıtYanıtla
yes:

bu kadına ne oluyor her yeri ayrı oynamış çekememiş belli kendisi de gündem yaratmak için vermiş veriştirmiş 20 tane can yok ama senin gibisi milyonlarca var :)

9
3
yanıtYanıtla
GÜLÇİN:

amaannnn Tuba Ekinci kim yaaaa kendini sanatçı zanneden heryerini serpe serpe dolaşan Can ı ve Demet i kıakanıyor anlaşılan yorum yapmak ona kalmamış zaten o kişiyi (T. ekinci) gördüğüm zaman mideme ağrılar geçiyor kendi işine baksın Erkenci Kuş filmine müdahale etmesin hatta konuşmasın bile

8
4
yanıtYanıtla
gürcan:

bu can kim yenimi çıktı artistmi şarkıcımı kırk yıl görmesek aklımıza gelmez

5
5
yanıtYanıtla
YORUM:

sanane tuğba ekinci başımıza araştırmacı gazeteci mi kesildin. konuyu anlamadan bu eleştiri niye. başkaları üzerinden popüler olma çabası niye. yazık yemin ederim ya.

8
0
yanıtYanıtla
ünal özer:

biri rasgele sete girip durduk yere size hakaretler edip kolundan tutup ya vuracak ya atacak öylemi. sende sütten çıkmış bir ak kaşık olarak yapma bırak kolumu derken makineyi yere düşürdün. kimseye hakaret etmedin. bardak attıydın birine sette, zaten daha önceki diziden de bunun benzeri bi olaydan dolayı kovuldun zannımca. şimdi demekki hayran adı altında biri size hakaret etti , bırakın bunları sen zaten kibirden önünü görüp yürüyemiyosun sen her haltı yersin yersin de bu sektörde dip yaparsın

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title