Haberler

Şarkıcı Songül Karlı, İmaj değiştirerek bambaşka birine dönüştü

Güncelleme:

Türk Halk müziğinin tanınmış isimlerinden olan Songül Karlı, imaj değiştirerek bambaşka birine dönüştü. Karlı saçlarını sarıya boyatarak son haliyle hayranlarının karşısına çıktı.

Bir dönem Uğur Arslan ile evlilik programı sunan, Songül Karlı yeni imajıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Karlı, son dönemde geçirdiği estetik operasyonlardan dolayı eski halinden eser kalmayan Karlı, son haliyle hayranlarını şaşırttı.

İKİ FARKLI SAÇ SEÇENEĞİNİ TAKİPÇİLERİNE SORDU

Şu sıralar ekranlardan uzak kalan Songül Karlı, yaptığı bir paylaşımla takipçilerini ikiye böldü. 46 yaşındaki Karlı, gittiği bir kuaförde iki yeni farklı saç stili deneyerek hangisinde karar kılacağını takipçilerine sordu.

Şarkıcı Songül Karlı, İmaj değiştirerek bambaşka birine dönüştü

SARI RENKTE KARAR KILDI

Karlı, bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak "Sizce hangisi? Yeni imaj çalışmaları, yorumlarınız benim için önemli…" sorusunu sordu. Yorumları dikkate alan ünlü isim, saçlarını sarıya boyattı.

Şarkıcı Songül Karlı, İmaj değiştirerek bambaşka birine dönüştü

Şarkıcı Songül Karlı, İmaj değiştirerek bambaşka birine dönüştü

Şarkıcı Songül Karlı, İmaj değiştirerek bambaşka birine dönüştü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Songül Karlı Uğur Arslan Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (118)

Bayan:

Nolmus bu kadinin burnuna agzina. ESTETİK den taniyamadim

78
5
yanıtYanıtla
filiz:

aynen

yanıt20
yanıt1
F16:

Doğal güzelliğinden eser kalmamış.

78
4
yanıtYanıtla
ayşe özdemir:

ne kadar zarif ve güzel kadındı çirkin olmak için her şey yapmış kendine. hani bir şarkı var ya . . . o eski halimden eser yok şimdi. . herkesten farklı kaç kişi kaldı. . ?

74
2
yanıtYanıtla
BRO:

İmaj değil anam babam estetik bu E S T E T İ K

64
2
yanıtYanıtla
serkan ayaz:

salak kadın ya

21
4
yanıtYanıtla
KÜBRA:

ÖYLE ESTETİK YAPTIRMIŞ Kİ. . ÖLDÜĞÜN MELEKLERDE TANIMAZ BUNU. . ALLAH BENİM YARATTIĞIM SONGÜL BU DEĞİLDİ BU KİM DER

15
6
yanıtYanıtla
HÜLYA:

yalnız onu YÜCE YARATANDA tanır melekleride . İşki hesap gününde yaptıklarımızı o bizi YARATAN ve BİLENE neden yaptın dediğinde cevap verebilelim.

yanıt3
yanıt2
müslüman müteahhit:

ya böyle bakımlı, saçı boyalı, makyajlı topuklu ayakkabı giyen şişko olmayan bayanlara bayılıyom resmen, keşke benim karımda böyle olsaydı

4
17
yanıtYanıtla
....,:

E alaydın öyle birini .yoksa öyleleri de seni mı beğenmedi

yanıt3
yanıt0
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title