Haberler

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, sevgilisi Hazer Amani ile öpüşürken kameralara yakalandı

Bir süre önce aşk yaşamaya başlayan şef Hazer Amani ve şarkıcı Sıla Gençoğlu, önceki akşam katıldıkları davette öpüşürken görüntülendi.

Geçtiğimiz Ocak ayında arabada sarmaş dolaş görüntülendikten sonra aşklarını göz önünde yaşamaya başlayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve sevgilisi Hazer Amani, önceki akşam katıldıkları davette öpüşürken kameralara yakalandı.

SILA VE HAZER AŞKA GELDİ

Sıla, sevgilisiyle katıldığı etkinlikte sahneye çıkıp şarkılarını okuyan Yeni Türkü'ye eşlik etti. Sahneden iner inmez Sıla'nın yanına giden Hazer Amani ise sevgilisinin dudakların yapıştı. İkilinin bu halleri ise etkinlikte video çeken birisinin kamerasına takıldı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, sevgilisi Hazer Amani ile öpüşürken kameralara yakalandı

"OYUN ARKADAŞIM, SEVGİLİM"

Uzun süredir birlikte olan çiftten Sıla, ilk kez Instagram hesabından aşkını ilan etti. Hazer Amani'nin dans ederken videosunu çeken şarkıcı, o anları "Oyun arkadaşım, sevgilim" notuyla paylaştı.

EVLENECEKLERİ İDDİA EDİLDİ

Öte yandan çiftin dün sürpriz bir şekilde nikah masasına oturacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan haberlerden sonra ilk açıklama Sıla'nın menajeri Serkan Güney'den geldi. Güney, "Çıkan iddialar asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır" diyerek söylentilere noktayı koydu.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, sevgilisi Hazer Amani ile öpüşürken kameralara yakalandı

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, sevgilisi Hazer Amani ile öpüşürken kameralara yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

SON ASÇI:

MİLLET ASÇI OLUR SILAYI ALIR BİZ ASÇI OLURUZ EVDE PİLAV YAPARIZ

35
2
yanıtYanıtla
ADA:

sıla , aleyna keşke hiç doğmasalardı

24
4
yanıtYanıtla
UYANIK:

Adamsın Ahmet Kural Adammmm. . .

16
1
yanıtYanıtla
Yahya:

kadına gücü yettiği için mi adam olmuş.

yanıt0
yanıt6
Kubi:

Acaba bu sef ahci...sila ya salatalik turşusu yediriyomudur...cani cektiginde..

8
6
yanıtYanıtla
celal:

Ciddi anlamda zeka geriliği yaşıyorsun

yanıt9
yanıt4
Yapma Asuman:

''Ahçı'' olsa olsa ah çeken insandır. Aşçıyla ne alakası var. Hiç mi düşünemiyor, anlayamıyorsunuz acaba hayretler içerisindeyim. Ek olarak soru eki mu''yu hala nasıl doğru kullanamıyorsun Kubi, anaokul terk falan mısın?

yanıt1
yanıt0
Doğrucu:

Önce Türkçeyi doğru kullan,bunları merak edeceğine kitap oku.

yanıt0
yanıt0
deliboran61:

Yapma asuman. Kullandığın cümlede, 3 tane anlatım bozukluğu var. Millete ukalalık yapana kadar, sen kendini sorgula. Cümleni kontrol et, hatalarını bul. Bulamazsan bilen birine danış.

yanıt1
yanıt0
PAPATYA:

TERBİYESİZ BUNLAR AHLAKSIZLAR BİRAZ İYİ ŞEYLERLE ÖRNEK OLUN

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title