Haberler

Şarkıcı Serdar Ortaç, Yoğun Bakımda Yatan Kardeşi İçin Takipçilerinden Dua İstedi

Güncelleme:

Şarkıcı Serdar Ortaç, enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan ve 2 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi için takipçilerinden "Allah'ım bize bağışla, ne olur dua edin" diyerek yardım istedi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan erkek kardeşi Serkan Ortaç, 15 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. Serdar Ortaç, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerinden kardeşinin sağlığına kavuşması için dua istedi.

"ALLAH'IM KARDEŞİMİ BİZE BAĞIŞLA"

Evli ve çocuk babası olan kardeşinin rahatsızlığıyla zor günler geçiren Serdar Ortaç, erkek kardeşi ve yeğeninin mutlu oldukları zamana ait olan bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerini duygulandırdı. Ortaç paylaşımında şu sözlerle kardeşine dua istedi: "Değerli hocalarım ne olur dua edin, Allah'ım sen bağışlayansın, sen şifa verensin, küçük kardeşim Serkan'ı bize bağışla yarabbim.

Şarkıcı Serdar Ortaç, Yoğun Bakımda Yatan Kardeşi İçin Takipçilerinden Dua İstediSerkan Ortaç ve çocukları

"NE OLUR DUA EDİN"

Daha 35 yaşında çocuklarına bağışla. Amin. 15 gün sonra bugün gözlerini açtı ama hala solunum cihazına bağlı, yoğun bakımdan çıkması için dua edin ne olur."

Şarkıcı Serdar Ortaç, Yoğun Bakımda Yatan Kardeşi İçin Takipçilerinden Dua İstedi

"KÖTÜ GÜNLER VAR"

Eşi Chloe Loughnan Ortaç'ın geçtiğimiz aylarda Amerika'da geçirdiği trafik kazasıyla yıkılan Serdar Ortaç, eşine kavuşmasına sayılı günler kala kardeşinin hastalık haberiyle bir kez daha yıkıldı. Ortaç, önceki gün eşiyle muhabirlerin sorularını yanıtlarken "Mutluyum arkadaşlar, karım sağ salim geldi. Ama benim şansızlığım kardeşim Serkan rahatsız ve hastanede. Kötü günler var ama karım iyi Allah'a şükür. Hanımım çok ucuz atlattı ve iyi şükürler olsun. Allah beni seviyor" açıklamasını yaptı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, Yoğun Bakımda Yatan Kardeşi İçin Takipçilerinden Dua İstedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (67)

demir:

ALLAH bu kardeşimize ve şifa bekleyen tüm hastanelerde yatan tüm insanlara şifa versin sevdiklerine bağışlasın.

29
2
yanıtYanıtla
Emele batmani:

Kiymetin ne ki ? Sen ha sen nasil Ahmet kaya ya hakaret edebildin .suratini görmek istemiyorum .genede Allah kardeşini kurtarsin çocuklarina kavuştursun Işte biz Ahmet kayacilar Aleviler Ezidiler hep böyle iyi niyetli insanlariz .

14
15
yanıtYanıtla
Emele batmanli:

Serdarin suratini görmek istemiyorum . Nasil Rahmetli Ahmet kaya ya hakaret edebildin . Kardeşini ise Allah çocuklarina bahişlasin.

11
14
yanıtYanıtla
Feryal:

Sadece Serdar ortaç mi ? Orda kimler vardi kimler. Serdar en azindan özürünü diledi

yanıt4
yanıt1
AHMET KAYA:

ALLAH KARDEŞİNE ŞİFA VERSİN , ONUN DERDİNİ ALIP SANA VERSİN. ONU ÇOCUKLARINA BAGIŞLASIN

12
10
yanıtYanıtla
Erol mehmet Yıldız:

Mal mısın la sen? Bir daha hiçbir yorumu tamamen okumadan artıya basmayacağım.

yanıt2
yanıt1
Dürbünlü:

Sıhhatı yerindeyken Allahı Unutanları...Kötü gününde Allah’ta onları anmayın,,yüzlerine bakmaz..

8
14
yanıtYanıtla
Murat:

Sen mi karar veriyorsun Rabbin yerine. Haşa ne zamandan beri Allahın yerinde gözün var????

yanıt8
yanıt8
HASAN ALİ:

Şahsiyetsiz DÜBÜRLÜ , Önce cümleni anlaşılır yaz . Andaval . Senin gibi karaktersiz yüzünden islamı terk eden gençler var . Veballerini üzerine alıyor musun ? Ya sus , ya da adam gibi yaz. . Ben her okuyuşum da gelmişine geçmişine selam gönderiyorum

yanıt7
yanıt6
HASAN ALİ:

La DÜBÜRLÜ . Allah''tan korkma Allah''ı sev, sev . . . Allah korkunç değildir . Allah sevecendir , bağışlayandır . Allah bile senin insanlara karıştığın kadar karışmaz . Bu doğru olan , bu yanlış olan der bırakır . sen vır, vır, zır, zır . . . Bak büyük vebal alıyorsun

yanıt4
yanıt6
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title