Haberler

Şarkıcı Ebru Polat yıllar sonra itiraf etti: Kadir İnanır öz amcam olabilir!

Güncelleme:

2. Sayfa programının canlı yayınına katılan şarkıcı Ebru Polat, babaannesinin evlatlarını yurda bıraktığını ve Kadir İnanır'ın kendisinin öz amcası olabileceğini söyledi.

Yeni şarkısı Anlayacaksın'ı çıkaran şarkıcı Ebru Polat, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. "İlk defa böyle bir şey söylüyorum" diyen Polat, Kadir İnanır'ın öz amcası olabileceğini söyledi.

"KADİR İNANIR AMCAM OLABİLİR"

Dobra açıklamalarıyla her fırsatta gündeme gelen Ebru Polat, canlı yayında Kadir İnanır'la ilgili bir haberi izledikten sonra bombayı patlattı. İnanır ile akraba olabileceğini söyleyen Polat şunları söyledi: "Babaannem eşiyle sorun yaşadığı için 3 çocuğunu yurda bırakmış. Sonra eve çıkıp durumunu düzelttiğinde çocuklarını geri almak istemiş ancak en büyük çocuğunu evlatlık vermişler. Kadir İnanır'la babam inanılmaz benziyor. Babaannem yıllarca 'Kadir İnanır senin amcan' diye öğretti bana."

Şarkıcı Ebru Polar yıllar sonra itiraf etti: Kadir İnanır öz amcam olabilir!

"12 YILDIR İLK DEFA SÖYLÜYORUM"

"Kadir İnanır'ı uzaktan gördüğümde bana çapkın değil de çok tatlı bakıyor. Adamın içine mi doğuyor bilmiyorum. 12 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa böyle bir şey söylüyorum. Amcam mı acaba diye çok merak ediyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (52)

bitlis li:

KADİR İNANIR A LAF EDENLERE SÖZÜM SİZ ONUN ONDA BİRİ KADAR ADAM OLAMAZSINIZ . SİZ SEVMEYEBİLİRSİNİZ AMA ONU SEVEN MİLYONLARCA İNSAN VAR, YAŞAYAN EFSANE DİR KENDİSİ

21
37
yanıtYanıtla
Black sword:

Neyin efsanesi mr. Akil :))

yanıt11
yanıt4
Bana göre...:

Kadir İnanır etiketsiz safkan insandır. Onu kalıba sokulmuş örümcek kafalı cahiller anlayamaz.

22
31
yanıtYanıtla
misafir:

bizde adam biliyorduk değilmiş

yanıt21
yanıt9
Aylin:

Kendisi safkan o malum parti yanlısı olur. Adam filan değil. Kendi memleketinde bile sevilmiyor artık...

yanıt1
yanıt0
angarali coban:

hayirdir , bu hain topun reklamlarimi basladi iki gündür. . . .

37
15
yanıtYanıtla
Osmaniyeli:

Karının kıyafeti yokmuş Allah için bir elbise alalım.

15
3
yanıtYanıtla
ADA:

bir bu eksikti günlerce oku dur şimdi

13
1
yanıtYanıtla
ahmet:

la olum kadir inanır dediğiniz adam devran bey adlı dizide set çalışanına tacizden yüklü miktarda tazminatla cezalandırılmış adamdır. Hakiki vatansever, babacan bir adam görmek isterseniz cüneyt abimiz örnek olarak karşımızdadır.

13
0
yanıtYanıtla
DELİ:

Buna kim inanır ? diye kötü kötü espiriler yaptırmayın insana. . . .

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title