Haberler

Şarkıcı Derya Uluğ, evli adamdan gelen mesajı ifşa ederek sitem etti

Güncelleme:

Şarkıcı Derya Uluğ, evli bir adamın kendisine yemek teklifinde bulunduğu mesajı sosyal medya hesabından ifşa ederek ateş püskürdü.

Sesi ve güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı Derya Uluğ, sosyal medya hesabından gelen yemek teklifi mesajını ifşa ederek "Bu nasıl bir sapkınlık? Bu nasıl bir zihniyet?" diye tepki gösterdi.

"KARIM SİZE ASILMAMA İZİN VERİYOR"

Evli ve iki çocuk babası bir adam, Derya Uluğ'a özel mesaj atarak, "Merhabalar Derya Hanım, ben sizin sıkı bir hayranınızım ve sizi dinlemekten gerçekten çok keyif alıyorum. Benim iki çocuğum var bir de maalesef (karım var) bence siz ondan daha güzelsiniz. Kendisi de öyle söylüyor zaten ve benim size asılmama izin veriyor. Eğer isterseniz sizinle bir yemek isterim saygılarımla. (Karımın da size selamı var)" dedi.

"BU NASIL SAPKINLIK"

Kendisine gelen mesajı Instagram hesabından ifşa eden güzel şarkıcı ise şu sözlerle sitem etti: "İlk kez bir mesajı paylaşıyorum yazanın adına utanarak. 'Maalesef karım var, o da asılmama izin veriyor?' Bu nasıl bir sapkınlık nasıl bir zihniyet? Çok ağır şeyler yazmayı hak eden bir mesaj! Ahlakınızı, insanlığınızı, sadakatinizi, kalbinizi doğru yola davet ediyorum."

Şarkıcı Derya Uluğ, evli adamdan gelen mesajı ifşa ederek sitem etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (32)

gerçeKral:

sen kendini sergilersen oda beğenirmesaj atar

39
33
yanıtYanıtla
Balkan:

abicim teklif et Derya ablama 10 000 euro bir gecelik bak seni nasıl sevecek.

42
18
yanıtYanıtla
ehue:

derya hanıma not : hepimiz aynı değiliz, misal benim çocuğum yok

33
19
yanıtYanıtla
SERGEN:

Ama büyük ihtimal ile annen vardır demi? :D

yanıt10
yanıt3
sevgi:

yazık ne hale geldik böyle insanlarla aynı havayı solumak bile iğrençççççççççççççççççççççç

40
12
yanıtYanıtla
SERACETTİN ŞERDENGEÇENBE:

bu karılar da şımardı iyice. herkes eğri bir siz düzgünsünüz dimi

25
13
yanıtYanıtla
neee:

sende malı ortaya serme

13
11
yanıtYanıtla
izmirli:

delikanlı gibi açık açık söylemiş. ne var bunda. yalan mı söyleseydi.

12
10
yanıtYanıtla
Zeynep:

Arkadaşım o delikanlılık değil delikanlılık gidip Vatan için savaşmaktir buyuklerine hürmet göstermektir.

yanıt0
yanıt1
tk:

böyle dangalaklar yüzünden bizide böyle sanıyor kadınlar

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title