Haberler

Şarkıcı Arto, Özcan Deniz'in 8 Mart paylaşımına öfke kustu: Zibidi demogoji yapma

Güncelleme:

Şarkıcı Arto, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımında "Bugün elinde yapışık telefonla yaşayan kadının değil çalışan kadının günüdür" dediği için tepki çeken Özcan Deniz'e sosyal medya hesabından "Zibidi, bırak demogoji yapmayı" diyerek sitem etti.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptığı paylaşımda kadınları ikiye böldüğü gerekçesiyle tepki çekti. Şarkıcıya bir tepki de meslektaşı Arto'dan geldi.

"BUGÜN TÜM KADINLARIN DEĞİL, EMEKÇİ KADINLARIN GÜNÜ"

Özcan Deniz, Kadınlar Günü'nde yaptığı paylaşımda "Eyy bu pazar günü full makyaj, eşofmanlarla evde, kafede vs. eline yapışık telefondan 8 Mart Kadınlar Günü mesajlarını okuyan kadın; şu an mutfağında çalışan, sana servis yapan 'çalışan' kadının 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nü kutla. Hatta ona bir hediye al. Bugün bütün kadınların değil, emekçi kadınların günüdür. Yürekten kutlarım" dedi. Deniz'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medya medyada yayılarak tepki çekti.

"BABALAR GÜNÜ SANA HARAM OLSUN"

Sosyal medya hesabı Instagram'dan Özcan Deniz'e tepki gösteren Arto Dalga şunları söyledi: "Hey zibidi, sözüm sana. Bırak demogoji yapmayı! Seni sevsem de yanlışsın! Babalar Günü sana haram olsun o zaman. Evet İsrail'e gidip 45 dakikada 500.000 dolar alan, her bölümde en az 100.000 TL kazanan (reklamlar hariç) bazılarına tabi ki Babalar Günü de haram olmalı! Babalar Günü, o dizilerde 10 saniye görünecekler diye saatlerce bekleyen, sokaklarda hamallık yapan, simit satan, manav, bakkal, belediye işçisi, şoför, minibüs vs. vs. Yani gerçek alın teri ile para kazanan, evine ekmek götüren babalar için de olsun. Babalar Günü sana haram olsun o zaman."

Şarkıcı Arto, Özcan Deniz'in 8 Mart paylaşımına öfke kustu: Zibidi demogoji yapma

Şarkıcı Arto, Özcan Deniz'in 8 Mart paylaşımına öfke kustu: Zibidi demogoji yapmaArto

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özcan Deniz Arto Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (19)

Meltem:

Olmadı Özcan hiç olmadı Ayıp çok ayıp ettin seni dinlemiyecegim buna İnan .

5
16
yanıtYanıtla
ööjjööö:

özcan her zamanki gibi doğru söylemiş. . . anlamadığım arto hangi kategoride acaba . . . üstüne alındığına göre. . .

12
3
yanıtYanıtla
Saynur denizZZ:

Arto bu saatten sonra hayranınim ne doğru sözler bunlar helal olsun..

6
6
yanıtYanıtla
Meltem:

Bir çuvalın incırı rezil ettin yahu Evde telefon elinde olan kadında Emekcıdır hanı telefon açıp oğlum nasıl diye sorduğun kadın bile hakarettir bu Bence hiç agzını açma şarkılarını söyle sacmalamışsın hemde fazlasıyla .

5
6
yanıtYanıtla
bii sus ya:

adamın ne söylemek istediğini idrak edebilecek bir beyin varmı acaba sende zira buradan bakınca yok gözüküyor çünkü saçmalamışsın

yanıt8
yanıt0
BİRİ:

ARTO NUN YAPTIĞI NE SÖLEDİĞİ HAKARET OLMUYOR MU? ACABA AYNAYA DÖNÜP BAKIYOR MU?AYRICA NE İŞ YAPTIĞINI BİLEN VAR MI BU ADAMIN PARDON. . . .

5
5
yanıtYanıtla
BİLİ BİLİ:

Özcan REİS haklı boş boş konusmanın bi anlamı yok.

4
2
yanıtYanıtla
bircan:

özcan deniz de kimmiş ya

5
1
yanıtYanıtla
ercan:

bu özcanı hatırlayan kaıdımı kimdi bu ne iş yapıyordu

3
1
yanıtYanıtla
Özcan adamdir:

Arto asıl sınırının ta kendisi sensin haberin yoksa olsun zaten karıdan farkın yok senin metroseksüel zannediyosun kendini ama naynnnn

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title