Haberler

Saplantılı aşık mahkemede ağız değiştirdi: Bayıldı sandım ölmüş

Güncelleme:

İzmir Karabağlar'da yaşayan Gamze Ceylan (31), geçtiğimiz yıl 19 Temmuz'da İstanbul'da kendisine duygusal yakınlık hisseden evli ve 4 çocuk babası emlakçı Hakkı D.'nin (58) otomobilinde başından tek kurşunla vurularak öldü. Genç kızın kendisine 750 bin lira borcu olduğunu belirten Hakkı D. savcılıktaki ifadesinde iş ortağı olduklarını, aralarında duygusal bir yakınlık olduğunu ancak olay günü silahın torpidodan alıp beline koymak isterken kazara patladığını öne sürdü.

MAHKEMEDE DÖNDÜ

Yeniasır'ın haberine göre müebbet hapis cezası istemi ile yargılanan ve ilk kez hakim karşısına çıkan Hakkı D. savcılıktaki ifadesinin aksine mahkemede ağız değiştirdi. Daha önce arasında duygusal yakınlık olduğunu söyleyen Hakkı D. "Ben aramızda duygusal yakınlık oldu demedim. Bana duygu sömürüsü ile yaklaştı dedim. Daha önceki ifademe yanlış geçmiş. Torpidodaki silaha da 'Beni herkese rezil ettin. Al vur beni, öldür' demek için uzandım. Gamze'nin korkup koluma sarılmasıyla silah ona doğru döndü, kazara ateş aldı.

Frene basınca kafası aşağıya düşmüştü. Korkudan bayıldı sandım ancak kan aktığını gördüm" dedi. Ceylan ailesinin avukatı Mehmet Bostancı ise, "Müebbet hapis cezası istemi ile yargılanan sanık suçtan kurtulmak ve haksız tahrikten ceza indirimi almak için emniyet ifadesi ile duruşmada tamamen çelişkili, ezberlenmiş bir savunma yapmaktadır. Sanıktan para alan genç kızın hesabında hiç mi para olmaz? Sanık kızın ailesini ölümle tehdit ettiği için İstanbul'a gitmiş. Silah torpido da hazır. Tasarlayarak, canice hisle işlenmiş bir cinayet. Sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması gerekir" dedi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

SENET İMZALATTI

Acılı baba Ahmet Ceylan, sanığın kızına zorla senet imzalattığını ancak para vermediğini ifade etti. Anne Fatma Ceylan da, sanığın yalan söylediğini dile getirerek, cinayetin de bilerek ve kasti işlendiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (26)

aa:

yıldırım tam akbillere indirim yapacakmış niye bunca yıldır yapmadınız niye diğer seçimde bu vaad yoktu sen ne mübarek insansın İMAMOĞLU rüzgarın yetti

24
18
yanıtYanıtla
türk:

senin o dedigin olsaydı hala bulgar malı otobüslelrle yana yana sıcaktan 3 dünya ülkesi şeklinde seyhat yapardın izmire gidin siz size hizmet konfor fazla geliyor bak şimdide ankara secim öncesi 58 km metro vadi veren şimdi işledemiyoruz bakanlıga verecez diyor istanbulu böyle cag dışı yıllaedır yapdınız gibi olmasına izin vermiycez siz mubarek nedir onu bilmiyosunuz beee

yanıt7
yanıt12
YILDIRIM:

kafana yıldırım kadar taş düşsün

yanıt2
yanıt5
RACO:

oda bişeymi oy toplamak için erdoğan şimdide ahmet kayanın mezarını taşımayı teklif etmiş bunlar çıkarları için şeytanla bile masaya otururlar

yanıt4
yanıt3
RAKUN:

aynen kardeşim eskiden merdiven altı işletmeler kameraları görünce bir anda ortalığı temizlemeye başlardı imamoğluda o hesap onu görünce bütün yanlışlar kendiliğinden düzelmeye başlıyo:))))

yanıt1
yanıt3
yıldırım:

mesele çıkar meselesi olsa dahi sizinle aynı masaya oturmayız rahat ol. . .

yanıt5
yanıt2
Wild_west:

5 yılın sonunda görürüz o indirimleri. Bunlarin akıl hocalarından korkun. Şeytanın iki ayaklı hali

yanıt0
yanıt0
vidividi:

hay senin yalanin oldurmeye gelince delikanli cezaya gelince dansoz gibi kivir

19
0
yanıtYanıtla
efsane:

tabela yertine verilen sözü tutup suriyelileri geri göndermek dururken

9
1
yanıtYanıtla
Gül:

Suruyeli kadar tas düssün basiniza, yunan gelmis olsaydi sevinirdiniz dingil! Müslüman ülke tabii din kardesine sahip cikacak! Ancak Müslümandan Müslümana dost olur bu da kötü günde belli olur!

yanıt0
yanıt3
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title