Haberler

Dehşete Düşüren Görüntüler! Şanlıurfa'da Heyelan Anı Kamerada

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, üçüncü kez heyelan meydana gelen bölgedeki yol, ulaşıma kapatıldı. Film sahnelerini aratmayan olayda Kaya parçaları ve toprağın yamaçtan yola düşme anı anbean kaydedildi.

Şanlıurfa'da 6 gün önce heyelanın meydana geldiği Birecik-Halfeti yolunun aynı mevkisinde ikinci kez heyelan oldu. Alınan bilgiye göre, Birecik-Halfeti yolu Saha Mahallesi yakınlarında heyelan meydana geldi.

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Ölen ya da yaralananın olmadığı heyelan nedeniyle yamaçtan yola kaya ve toprak parçaları düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 6 gün önce de heyelan yaşanan bölgede güvenlik önlemi aldı.

Dehşete Düşüren Görüntüler! Şanlıurfa'da Heyelan Anı Kamerada

TOPRAĞIN KAYMA ANI KAMERADA

Bu sırada büyük bir kütle daha yamaçtan koparak yola düştü. Kaya parçaları ve toprağın yamaçtan yola düşme anı vatandaşların cep telefonu kameralarına da yansıdı.

VATANDAŞLAR PANİK YAŞADI

Bu esnada araçlarında ve çevrede bekleyen bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Alınan önlemlerin ardından Birecik Belediyesi ekipleri kaya ve toprak yığınını yoldan kaldırmak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

MARTI:

HAY REKLAMINIZA BE !

5
0
yanıtYanıtla
tacettin ark:

eee nerde o her konuda ahkam kesen üzerine vazife olmayan her işe maydonoz olan celal şengör madem bilim adamısın buyur hünerlerini burda göster bu taş toprak kum işi senin uzmanlık alanın değil mi jeoloji mühendisi değilmisin sen kokteyllere katılıp millete tepden bakıp kahkaha atma işlerine biraz ara verde ülken iiçin birşeyler yaptığını görelim buyur buyur çekinme istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı seni dinlüyoruz kulaklarımı da gözlerimizde açık bir şekilde celal efendi

3
0
yanıtYanıtla
Ahmet mehmetoglu:

Bu konuyla Celal Sengor hocanın ne alakası var...Bu yol açılırken kayaların gevsemesi ve son dönemlerde gelen aşırı yağış nedeniyle heyelan oluşmuş ve bunun faturasına hocamıza mi çıkıyor şimdi? Ne yapsaydı tepeye çıkıp kayaların arasina (akemi)tutkal mi dokseydi.? Bu işin faturasını cikaracaksan , çevreyi çelik tel kafeslerle guven altına almayan belediyeye çıkartın. .. Ama sizin amacınız üzüm yemek değil , bağcı dövmek , yobaz herifler..

yanıt0
yanıt1
CAHİLMAN:

Celel Şengör kim bilmem. Ama senin yazından çıkardığım tamamen şu. Adam kokteyllere gidiyor diye fırsat bulunca adamı kötüleyeyim istedin herhalde. AHAHAHAHAHAHAHAHA çok komik, bencil, cahil insanlarsınız. Sizin sayenizde bu ülkede bilim insanı ancak yurt dışında olur. Örnekleri çok

yanıt2
yanıt0
ömer turan:

hata müteahid hatası yol yapanın hatası. celal sengörü niye karıştırıyorsun bu işe.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title